nemzetközi konferencia is lesz

2019.05.22. 10:00

Egészségnap Olaszfán gyógynövénytúrával

Ötödik alkalommal rendeztek egészségnapot Olaszfán, ahová jövő hónapban várhatóan az Egyesült Államokból és Dél-Koreából is érkeznek látogatók egy nemzetközi konferencia apropóján.

Bakos Ágnes

Idén is Fülöp Zoltán „füvesember” kalauzolta a résztvevőket

Fotó: VN/Szívügyünk Olaszfa Egyesület

Sorban az ötödik egészségnapot rendezték, ezúttal is Sebastian Kneipp születésnapjához, május 16-ához kapcsolódva, emlékeztetett Fekete Róbert, a Szívügyünk Olaszfa Egyesület vezetője. Változatos programokon vettek részt a szép számmal összegyűlt érdeklődők, a legtöbb résztvevő a gyógynövénytúrára érkezett: a séta minden eddiginél több érdeklődőt vonzott. A Szívügyünk Olaszfa Egyesület csapata egészséges ételekkel készült a résztvevőknek, akiknek pedig közkinccsé válhatnak aznapi emlékei. Ugyanis tervezik már a jövő évi Olaszfa falinaptárat, és már biztos, hogy a május hónaphoz egy, a túrán készült fénykép kerül.

Idén is Fülöp Zoltán „füvesember” kalauzolta a résztvevőket
Fotó: VN/Szívügyünk Olaszfa Egyesület

Hogy melyik, az pályázat útján derül majd ki: a beküldött képek közül nemzetközi csapat választja ki júniusban a befutót. Az első nyári hónap ezen kívül is mozgalmas lesz Kneipp-körökben, hiszen június 20-án kezdődnek a nemzetközi Kneipp-akciónapok. – Szombathely, Sárvár, Ölbő és Olaszfa lesz a helyszín – sorolta Fekete Róbert. A nagyszabású konferenciát kétévente rendezi meg a Kneipp Világszövetség, 2019-re Magyarországra esett a választás. Szerte Európából jönnek, de az USA-ból és Dél-Koreából is várható résztvevő, akkor is tartanak gyógynövénytúrát Olaszfán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában