Vádemelés

2019.05.16. 07:49

Eltörte a barátnője bordáját – Felfüggesztettet kaphat

Ütötte, fenyegette a barátnőjét a férfi, aki ellen most emelt vádat a szombathelyi ügyészség: felfüggesztett börtönbüntetést javasolnak.

VN

Forrás: Shutterstock

Fotó: Blanscape

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt is felelnie kell a férfinek, aki megverte és életveszélyesen megfenyegette a barátnőjét tavaly áprilisban Szombathelyen – tájékoztatott közleményben dr. Fülöp Hajnalka, a Vas Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

A nyomozás szerint ittas volt és féltékeny a férfi, dühében arcon ütötte a barátnőjét, aki elesett, sikoltott. A férfi befogta a száját és ököllel ütötte: eltört a nő bordája. Aztán jött a fenyegetés: azt mondta a nőnek, ha elhagyja, akkor bosszút áll, nemcsak rajta, hanem az egész családján, megöli őket. Megijedt a nő, másnap elhagyta a férfi házát, de még Szombathelyt is.

A most készült vádemelés szerint a Szombathelyi Járási Ügyészség azt javasolja a bíróságnak, hogy ítéljék felfüggesztett börtönbüntetésre a férfit.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában