Generációk napja

2019.05.09. 07:00

Idősek versenyeztek a fiatalokkal almahámozásban is Szombathelyen

Hatodikosok és idősek együtt voltak versenyben: sporttotó és almahámozás is volt a feladatok között a Váci utcai idősek klubjában.

Vas Népe

Most is a diákok és a nyugdíjasok közös feladatmegoldásán volt a hangsúly. Így lett igazi élmény a program

Fotó: Unger Tamás

– Így könnyen vagyunk – jegyezte meg Lendvai Gáborné, amikor Németh Milán és Kecskés Krisztián egyszerre mondta, hogy Franciaország nyerte tavaly a labdarúgó-világbajnokságot. De volt olyan feladat, amelyben bizony az idősek gyakorlatára és tudására volt szükség: például az almahámozásban. Éppen ez volt a cél a vetélkedősor összeállításánál.

 

Tegnap délután gyűltek össze a Váci-iskola hatodik bései, összesen tizenketten, és ugyanennyi idős társult hozzájuk a klubban rendezett vetélkedőre. Érdekes fantázianeveket adtak közösen a négyfős csapatoknak, így versengtek Srácok, Avokádó, Mangó, Szivárvány, Napsugár és Gyöngyvirág névvel. Volt ajándék is, csokoládé, toll meg emléklap, de az élmény, a generációk összedolgozása volt a lényeg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában