A munka nem áll meg

2019.05.09. 07:00

Parkolót adtak át Szombathelyen

68 millió forintból épült új parkoló a Váci Mihály utca és a Bem József utca közötti területen. Ezzel 74 új helyet vehetnek birtokba az itt élők.

Lakosi Gabriella

Elöl dr. Puskás Tivadar polgármester

Fotó: szombathely.hu/CSG

A város lakói számára napi gondot jelent manapság a közlekedés, valamint a parkolás, hiszen itt a legnagyobb az egy főre jutó gépkocsik száma – mondta a helyszínen dr. Puskás Tivadar, a város polgármestere.

Az új parkoló nyilvánvalóan csak enyhíti a gondokat, de mindenképpen fontos lépés volt – jegyezte meg dr. Puskás Tivadar, aki hozzátette: – A kivitelező a határidő előtt három hónappal befejezte az építési munkálatokat.

Elöl dr. Puskás Tivadar polgármester
Fotó: szombathely.hu/CSG

Illés Károly alpolgármester azt mondta, a munka nem áll meg, tovább folytatják a parkoló- és útépítési programot.

Az elmúlt évben sikerült felújítani például a Laky Demeter, a Móricz Zsigmond, a Szigligeti, a Brutscher, a Bá­thory, a Halastó, a Kilátó utcát, a Perintparti sétányt, a Sas, a Kötő, az Ernuszt Kelemen, a Jáki úti, a Külső Pozsonyi utcai járdát, a Liget utcai fahidat.

Folyamatban van a Zanati úton a Tesco áruháznál levő kereszteződés átalakítása, a 86-87-es elkerülő úton gyalogos-kerékpáros átvezetés a Vépi úti körforgalmi csomóponton, a Szabó Miklós és a Nádasdy Ferenc utcai járda, a Síp utca felújítása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában