Könyvtári Nőszemközt

2019.05.31. 07:00

Sárvárhoz kötődő hölgyek mesélnek életükről

Nőszemközt címmel új rendezvénysorozat színhelye a sárvári könyvtár. Évente öt alkalommal Sárvárhoz kötődő nők mesélnek hivatásukról, életükről. A beszélgetés moderátora Bődi Piroska könyvtárvezető.

Pajor András

Mészáros Mariannával Bődi Piroska beszélgetett Fotó: PÁS

Első alkalommal Németh-Hindi Fatima énekesnőt látta vendégül, míg most második alkalommal Mészáros Marianna Sárvárról elszármazott, majd nemrég hazaköltözött bloggert köszönthette. Egy 50+-os nő, aki szerencsésnek, boldognak és nagyon szabadnak érzi magát. Aki azt vallja, hogy az évek múltával nem bezárkózni, hanem újra rácsodálkozni kell a világra, hogy minél több gyönyörűségben legyen részünk az élet különböző területein – vallotta magáról Mészáros Marianna.

Mészáros Mariannával Bődi Piroska beszélgetett Fotó: PÁS

Sikeres női karrierjének titkát abban látta, hogy egyéni útja és munkája összefonódott. A legszorosabb kapocs az írás. Munkája során internetes tartalmakat ír, szabad­idejében pedig blogot. Néhány éve ő volt a szerzője a Sárvárt bemutató útikönyvnek is. Mészáros Marianna hitvallása: jelen lenni a pillanatban. PÁS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában