Video Fleet

2019.05.12. 15:30

Videós csapat alakult Vas megyei YouTuberekből

Vas megyei fiatalok álltak össze egy csapatba, hogy közös tartalmat készítsenek a legnagyobb videó megosztó oldalra. Bár minden tagnak van saját YouTube csatornája, öröm számukra a közös munka. Szoros barátság van közöttük, rendszeresen találkoznak, közös kalandjaikat pedig a nézőkkel is megosztják majd.

vaol.hu

Fotó: Németh Richárd

Vass Péter Bexter, szombathelyi fotós fejéből pattant ki az ötlet, hogy összefogja a csapatot, amit közösen Video Fleet-nek neveztek el. A részletekről az alapítót kérdeztük.

Miért gondoltad fontosnak, hogy összefogd a vasi videósok egy részét?

Mindig abban hittem, hogy csapattal jó dolgozni, csapattal lehet nagy dolgokat elérni. A youtuber csoportunk szinte magától összefogott, én csak egy pici lökést adtam neki és segítettem formát ölteni. Ahogy tudom, idehaza még nem nagyon alakultak ilyen méretű csapatok, mint a miénk.

Kik tartoznak a VideoFleet csapatba?

Szerencsésnek érzem magam, mert a csoportba mind hasonló értékrendű és gondolkozású videós tartozik. Mielőtt csapat lettünk volna, többször találkoztunk youtuberes eseményeken a sportházban. A tagjaink: Bolla Péter, Horváth Kitti (Negiluy), Nagy Richárd (NagyRicsiChannel), Szeifer Dia (DSProduction), Horváth Iza (Iza.), Kovács Levente (RandomLevi) és jómagam. Mindegyikünknek több éves tartalomkészítő tapasztalata van, így véleményem szerint egy igen sikeres csapatott tudunk alkotni.

Fotó: Németh Richárd

Van egy közös youtube csatornátok. Milyen tartalmakat láthatunk majd tőletek?

Minden tagunknak megvan a kedvenc videós témája, amit a saját csatornáján boncolgat. Arra gondoltam, hogy olyan aktuális problémákat vitatnánk meg, amelyek éppen az embereket érdeklik. Szerencsére a csapatunkban vannak idősebbek, fiatalok, fiúk és lányok, így egy átfogó véleményt vagy képet tudunk alkotni a témáról. A témákat mindig közösen választjuk ki és nagyon kíváncsiak vagyunk melyikünk, hogyan vélekedik róla. A vitatémákon kívül kalandozós tartalmakat is szeretnénk készíteni, amelyeket természetesen közösen élünk át.

Várjátok mások csatlakozását is?

Csapatunk nyitott, és szívesen látunk új tagokat. Mivel egy összeszokott baráti társaság vagyunk, megválogatjuk a tagjainkat. Legutóbb Horváth Kitti csatlakozott hozzánk, aki új lendületet hozott a csoport életébe.

Hogyan csatlakozhatnak hozzátok azok, akik a csapat tagjai szeretnének lenni?

A csapatunkba jelentkezéshez minden információ megtalálható a weblapunkon, vagy a facebookon is lehet nekünk írni.

Milyen közös terveitek vannak a jövőre nézve?

A jövőre a tervünk, hogy családias környezetben közösen alkothassunk olyat, ami örömet okoz nekünk. Szeretjük ezt csinálni. Nagyszabású terveket nem készítettünk, hiszen ahányan vagyunk, annyi féle életutat járunk be. Nehéz így tervezni. Ami biztos, hogy jelen leszünk a tartalomkészítők között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában