Labdarúgás

2019.06.24. 13:51

Király Gábor a fiával osztozott a játékperceken Dárdai Pál csapatában

Idősebb Dárdai Pál tiszteletére emléknapot tartottak Pécsen, a gálamérkőzésen pedig a Haladás exkapusa is pályára lépett.

vaol.hu

Fotó: kiralygabor.eu

A német Hertha BSC korábbi vezetőedzőjének édesapja 2017 decemberében hunyt el. Az emléknapon gálamérkőzést is tartottak a pécsi stadionban. Dárdai Pál csapatában fiai is játszottak, a kaput pedig az első félidőben Király Gábor, míg a másodikban a Haladás exkapusának fia, Mátyás védte. Király hivatalos weboldalán keresztül számolt be az eseményről.

Fotó: kiralygabor.eu

- A PMSC Öregfúk Egyesület szombaton emléknapot tartott a klubhoz ezer szállal kötődő, tavalyelőtt decemberben elhunyt idősebb Dárdai Pál tiszteletére. A pécsi öregfiúk ellenfele az a Dárdai csapat volt, ahol a többi közt Dárdai Pál és fiai, Szélesi Zoltán, Lőw Zsolt és Fehér Csaba is pályára lépett. A kapuban az első félidőben én védtem a másodikban Mátyás fiam. Jó hangulatú mérkőzés volt, amelyen nyolc gól esett. Örömmel vettük a meghívást, mindketten jól éreztük magunkat, az esemény méltó emlékezés volt Pali bácsira – fogalmazott Király Gábor.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Király Gábor (@kiralygabor1) által megosztott bejegyzés,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában