A Gothard csillagai

2019.06.13. 13:00

Kitüntették a Gothard Jenő Általános Iskola kiváló tanulóit

Másodszor rendezte meg a Gothard Jenő Általános Iskola a Gothard csillagok díjátadó gálát. A tanév során a legkiemelkedőbb verseny­eredményeket elért tanulóikat és felkészítő tanáraikat a Cornelius Házban köszöntötték.

Merklin Tímea

Nagyné Tancsics Ildikó igazgató gratulál a gyerekeknek

Fotó: Cseh Gábor

A tanulók névre szóló, gravírozott érmet kaptak a Szülői Szervezet támogatásával. A felkészítő pedagógusok munkáját Koczka Tibor alpolgármester is megköszönte.

A díjazott tanulók eredményei tanulmányi és sport területen megyei dobogós és országos elismerések, a gálán összesen 150 diák kapott kitüntetést.

Nagyné Tancsics Ildikó igazgató gratulál a gyerekeknek
Fotó: Cseh Gábor

Nagyné Tancsics Ildikó, a Gothard Jenő Általános Iskola igazgatója ünnepi beszédében kiemelte, hogy felragyognak azok a csillagok, amikhez nem kell távcső, a pedagógusok mindent megtettek azért, hogy kifényesedjenek, mire véget ér a tanév. Amint mondta, a tehetségeknek meg kell teremteni a megfelelő támogató környezetet, ahol kibontakozhatnak, sok gyakorlás áll a dobogós helyezések mögött, amelyek öregbítik az iskola hírnevét.

A gálán a sok-sok érmet és oklevelet kulturális műsorba szőve vehették át az érintettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában