Minden képviselő újraindul

2019.07.26. 07:00

A sárvári Fidesz–KDNP a „győztes csapaton ne változtass” elvét követi

A „győztes csapaton ne változtass” elvét alkalmazta Sárváron a Fidesz a képviselőjelöltek kiválasztásakor. Az őszi önkormányzati választáson ismét Kondora István lesz a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, és egyéni képviselőjelöltként is a jelenlegi képviselők indulnak újra, mind a nyolc körzetben.

Pajor András

Ágh Péter, Kondora István, Máhr Tivadar – szövetségben Sárvárért

Fotó: Pajor András

Egyhangú döntéssel jelölte Kondora Istvánt újra polgármesternek az idei helyhatósági választásra a Fidesz-KDNP tagsága, és a legutóbbi helyi választás egyéni körzeteinek nyertesei indulnak ismét az önkormányzati képviselőségért: 1. vk. Varga Károly, 2. vk. Szabó Zoltán 3. vk. Máhr Tivadar, 4. vk. Kampel Oszkár, 5. vk. dr. Szabó Gyula, 6. vk. Vinter István, 7. vk Kondora István, 8. vk. Varga Jenő.

– A Fidesz Sárváron olyan jelölteket választott, akik szimpatikusak, kedvelik őket a város lakói, alkalmasak a város vezetésére, és tisztességesek. Az elmúlt években elvégzett munka, azt hiszem, mindenki számára egyértelművé tette, hogy ezek az emberek nemcsak felkészültek, de már eddig is bizonyították a város iránti elkötelezettségüket. A városvezetőknek nem a kormány ellen, hanem a kormánnyal szövetségben kell működni Sárvárért, azért, hogy együtt tudjuk fejleszteni ezt a gyönyörű várost, amelyben óriási lehetőségek vannak – emelte ki az ülésen jelen lévő Ágh Péter országgyűlési képviselő, választókerületi elnök.

Ágh Péter, Kondora István, Máhr Tivadar – szövetségben Sárvárért
Fotó: Pajor András

A városvezetői posztért immár harmadszor induló Kondora István azt hangsúlyozta, hogy az újdonsága az lesz ennek a voksolásnak, hogy minden Fidesz–KDNP-s képviselőjelölttel szemben egyetlen ellenzéki jelölt indul.

– Nem tudjuk pontosan, hogy melyik ellenzéki jelölt melyik körzetben indul, azt sem tudjuk, hogy milyen megfontolásból indulnak szombathelyi jelöltek Sárváron. Azt viszont tudjuk, hogy ugyanazzal a lendülettel szeretnénk folytatni a városépítő munkát, amelyet már eddig is megszokhattak tőlünk a sárváriak – jelentette ki a polgármesterjelölt.

– A sárváriak bizalmából csaknem három évtizede a polgári oldal irányíthatja a várost, és ez egyfajta folytonosságot adott a városfejlesztő munkánknak is. Az eredményeink jó alapot adnak ahhoz, hogy elnyerjük ősszel is a sárváriak támogatását – mondta Máhr Tivadar alpolgármester, a Fidesz városi elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában