lufibohóc is volt

2019.07.16. 07:00

Családi napot rendeztek Tokorcson

A faluház udvarán tartották meg a VI. Családi Napot szombaton, zenével, baráti főzéssel, tűzoltóautóval, ajándék­osztó Lufibohóccal és sok vidámsággal.

Merklin Tímea

Ágh Péter országgyűlési képviselő a falu elöljáróival

Fotó: Ohr Tibor

Utcák közötti focimérkőzéssel kezdődött meg reggel a színes falunapi program, majd tűzoltó-bemutatót és habpartit tartottak a pályán.

A faluház udvarán délután álltak neki a családi, baráti főzésnek a felnőttek, mialatt a gyerekek megrohanták az ugrálóvárat és persze Lufibohócot, aki figurákat hajtogatott nekik, egyet mindenkinek ingyen.

A kicsik természetesen festett arcot, tetkót is készíttettek maguknak az alkalomra, úgy mentek gólyalábazni és íjászkodni a Ság Hegy Íjász és Hagyományőrző Egyesület tagjaival, miközben a vállalkozókedvűek bátran bemászhattak az udvaron álló tűzoltóautóba.

Ágh Péter országgyűlési képviselő a falu elöljáróival
Fotó: Ohr Tibor

A tombolavásárlással nem mellesleg palacsintához is lehetett jutni. Mindeközben műsort adott a Sümegi Hastánc Egyesület, a messze földön híres, számos rangos díjjal büszkélkedő, nagy múltú Kemenesmagasi Citerazenekar. Kosztolánczi Ildikó a múlt század hetvenes-nyolcvanas éveinek dalaiból énekelt válogatást, vendég volt a település nagy eseményén Szandi.

A falu lakói egy tál ételt kaptak a közös vacsorán. A tombolasorsolás után a bálban a Joker zenekar játszott: mindenki jól érezte magát, felszabadultan szórakozhatott a falunapi mulatságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában