Közlemény

2019.07.14. 20:39

Együtt a kőszegiekkel és a kormánnyal – Tapasztalt és új jelölteket is indít a Fidesz

A Fidesz lapunkhoz eljuttatott közleményében megnevezte kőszegi polgármesterjelöltjét és képviselőjelöltjeit: a kormánypárt tapasztalt és új szereplőkkel készül az önkormányzati választásra.

VN

Együtt a csapat: középen Básthy Béla polgármesterjelölt

Fotó: VN

„Célunk, hogy a kőszegiekkel és a kormánnyal együtt építsük Kőszeget – ennek jegyében indul a Fidesz az önkormányzati választáson. Jelöltlistánkat a folytonosság és a megújulás egyszerre jellemzi” – olvasható a közleményben. Harmadik polgármesteri ciklusa után Huber László átadja a stafétát. „A feladatra felkészült, fiatal, mégis jelentős önkormányzati tapasztalattal bíró új jelöltet indítunk a négygyermekes Básthy Béla személyében, aki folytatni fogja az együttműködést a kormánnyal Kőszeg megújításáért. Az elmúlt ciklusban 9 milliárdos forrás kőszegi felhasználásáról született döntés, melyek előkészítése és megvalósítása jelenleg is halad. Jelentős közlekedési fejlesztések vannak folyamatban, mint a Pogányi út és az egyesített vasút- és autóbusz-­állomás megépítése, utcák, közterületek felújítása, melyek közül kiemelkedő jelentőségű a Városmajor és a Várkör fejlesztése. Nagy beruházások zajlottak a város középiskoláiban, megújult több városképileg is jelentős műemlék és megépült a tűzoltóság.

Együtt a csapat: középen Básthy Béla polgármesterjelölt
Fotó: VN

Básthy Béla otthonos Kőszeget szeretne építeni, mely lépésről lépésre jobb körülményeket biztosít az itt élőknek és vonzó lehet az ide érkezőknek. Legfontosabb feladatnak a megkezdett projektek lebonyolítása mellett az utak felújítását és a kőszegi gazdaság megerősítését jelölte meg.”

A Fidesz határozott a körzetekben indulókról is. Mint írják, tapasztalt jelöltnek számít Kiss Zoltán, Terplán Zoltán, Kiss Péter, Sas Norbert és Huber László, míg a kormánypárt két hölgy jelöltje, Takácsné Varga Ágnes és Fekete-Pataki Edit, valamint Gelencsér Attila első képviselői ciklusára készül. „Mindannyian Kőszeg valóságában élik mindennapjaikat, ismerik a problémákat, képesek rá, hogy ambiciózus és reális célokat tűzzenek ki maguk és a város elé. A megalapozatlan ígérgetés helyett a fenntartható fejlesztésre koncentrálnak. Személyes, munkahelyi és családi életük is a városhoz köti őket. A többször leszerepelt ellenzéki pártok által támogatott vándormutatványosok vagy önjelölt politikai kalandorok helyett támogassuk a Fidesz–KDNP hiteles jelöltjeit, akik a kormánnyal és az itt élőkkel együttműködve munkára jelentkeznek!” – írják közleményükben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában