felejthetetlen élmény lesz

2019.07.05. 13:52

A Hooligans is vár a Győrvári Csülök és Sör fesztiválon!

A három nap alatt több, mint 20 koncerttel vár a legnagyobb Vas megyei fesztivál!

Nem is kezdődhetne az augusztus jobban, mint egy fesztivállal, amin a legnagyobb hazai sztárok lépnek fel, a levegőben a sült csülök illata terjeng és sörbe fojthatjuk a szomjunkat.

A retro életérzésről többek közt Korda György és Balázs Klári, Zoltán Erika, a Kozmix gondoskodik. Belecsap a húrokba és igazi fejrázós koncertet ad a Hooligans. A legújabb vonalat pedig a BWS képviseli.

Vasárnap este a legnagyobb bulival Majka és A Ők zárja a fesztivált. Biztos, hogy mindenki táncolni fog az elképesztő show alatt. Talán nem is kell Majkát bemutatni senkinek, hisz majd 15 éve a képernyőn találkozhatunk vele. A valóságshowban megismert Majoros Péter túl van több teltházas Aréna és Budapest Park koncerten. Rendszeres fellépői a legnagyobb hazai fesztiváloknak. A számai milliós nézettségűek a legnagyobb zenei videómegosztó portálon. Rendszeresen találkozhatunk vele zsűritagként, vagy épp kvízek házigazdájaként. Laza, vicces stílusa hamar belopta magát mind a tévénézők, mind a koncertekre járók szívébe.

Aki volt már az ózdi fenegyerek koncertjén az tudja, hogy mire számíthat, akik még nem voltak, azoknak tanácsoljuk, hogy kényelmes cipőben, pihentetett hangszálakkal jöjjenek! Érdemes koncert előtt bemelegíteni, mert garantált az ugrálás, táncolás, éneklés. Ha, nagy valószínűséggel mégis izomláz alakulna ki, akkor a jobbnál jobb sörökkel csillapíthatja mindenki a fájdalmát!

Majka a színpadon igazi energiabomba, amit a közönség kitörő lelkesedéssel fogad. A pörgős, élménydús előadáson együtt énekli mindenki a Belehalokot, a Supersonalt, az Elvitted a szívemet, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük.

Majka és A Ők elvarázsolják a fesztiválra érkezőket. Kollányi Zsuzsi is részese lesz a koncertnek, együtt éneklik majd az Elégleszt, hogy milyen módon, az legyen meglepetés!

A finom, fűszeres csülkön és a remek sörökön kívül felejthetetlen élmény lesz Majka fellépése!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában