Egészségügy és kultúra

2019.07.02. 07:00

Régi-új intézményvezetők Vasváron

Az Egészségügyi Alapellátó Intézmény vezetői, illetve a Nagy Gáspár Művelődési Központ igazgatói helyére írt ki pályázatot nemrégiben a képviselő-testület. Múlt heti ülésükön bírálták el a jelentkezők pályázatát a döntéshozók.

Pogács Mónika

Gergye Rezsőnek újabb három évre szavaztak bizalmat

Fotó: Pogács Mónika

2024-ig Füzi Andrea marad a Vasvári Egészségügyi Alapellátó Intézmény vezetője. Egyedül pályázott a posztra, a képviselő-testület zárt ülésen döntött kinevezéséről.

Gergye Rezső, a Nagy Gáspár Művelődési Központ igazgatója további három évre kapott bizalmat a testülettől. Egyedüli pályázó volt ő is az intézményvezetői helyre. 1989 óta vezeti Vasvár kulturális intézményét. A töretlen pályát szerteágazó kulturális tevékenység jellemzi, az irányítása alatt álló művelődési központ harmadszor kapta meg a minősített közművelődési intézmény címet.

Gergye Rezsőnek újabb három évre szavaztak bizalmat
Fotó: Pogács Mónika

A város elismeri a munkáját, a testület egyhangúlag fogadta el pályázatát, támogatta három évre megbízatását. Gergye Rezső megköszönte az elismerő szavakat. Arra kérte a testület tagjait: ahogy eddig, úgy a továbbiakban is mondják el kritikai észrevételeiket is az intézmény tevékenységéről, ugyanis a hibákból tanulni lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában