Szeméremsértés

2019.08.30. 14:09

Többször is kutyát sétáltató nők előtt mutogatta magát egy férfi Sárváron

A Vas Megyei Főügyészség arról tájékoztatta lapunkat, hogy a Sárvári Járási Ügyészség szeméremsértés vétsége miatt gyorsított eljárásban 2019. augusztus 30. napján a Sárvári Járásbíróság elé állította azt a férfit, aki több alkalommal szeméremsértő módon mutogatta magát 2019 nyarán, Sárváron.

vaol.hu

Fotó: Illusztráció

A vád szerint a szeméremsértés vétsége miatt próbára bocsátás hatálya alatt álló vádlott egy órán belül két, kutyát sétáltató nő előtt mutogatta magát az egyik júliusi reggelen egy parkban.

Alig fél hónap elteltével, a vádlott ittasan megpróbált beszédbe elegyedni két nővel, majd előttük is mutogatta magát az utcán az egyik augusztusi éjjelen. A Sárvári Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően megszüntette a vádlott próbára bocsátását, és halmazati büntetésként 250.000 forint pénzbüntetésre ítélte őt.

Tájékoztatom továbbá, hogy ugyanezen a napon a Sárvári Járási Ügyészség szabálysértési értékre, a helyiségbe a jogosult tudta és beleegyezése nélkül bemenve elkövetett lopás vétsége miatt állította a Sárvári Járásbíróság elé azt a férfit, aki kávét lopott egy lakásból 2019 augusztusában Sárváron.

A vád szerint a korábban a törvénnyel már összeütközésbe került vádlott bemászott egy földszinti lakásba a nyitott ablakon át, majd az egyik szobából ellopott 6 csomag kávét. A vádlott az ablakon át távozott, ám ekkor egy tanú meglátta őt az ingatlan közös udvarán, és felszólította, hogy a lopott kávét adja vissza.

A vádlott visszadobta a kávét a sértett lakásába az ablakon át, így a lopással okozott mintegy 4000 forint kár megtérült.

A Sárvári Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően állapította meg a vádlott bűnösségét, és 200.000 forint pénzbüntetésre ítélte őt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában