Alternatívát kínálnak

2019.08.23. 14:51

Van más választás Celldömölkön: a jövő!

Az Otthonunkért Közösen Egyesület jelölteket állít az októberi önkormányzati választáson Celldömölkön.

Vas Népe

Képviselőjelöltek: az OK csapata

Fotó: OK/VN

Amint közleményükben írják: „2002-ben lett először polgármester Fehér László az MSZP színeiben. Azóta tizenhét év telt el. Az Otthonunkért Közösen Egyesület (OK) tagjai hisszük, hogy van más választás is Celldömölkön: a jövő választása. Tizenhét év után új dinamizmusra, új lendületre van szükség azért, hogy városunk a következő évek győztese lehessen. Meggyőződésünk, hogy igen, lehet jobban vezetni a településünket. Ezért kínálunk alternatívát.”

Az Otthonunkért Közösen Egyesület polgármesterjelöltje Sebestyén Krisztián, aki Alsóságon él feleségével és ötéves kisfiával.

Képviselőjelöltek: az OK csapata Fotó: OK/VN

Az egyesületi jellemzés szerint a való életben szerzett vezetői tapasztalatot. Egy pápai élelmiszeripari vállalat minőségbiztosítási vezetőjeként dolgozik.

Az egyesület képviselőjelöltjei között van, aki már dolgozott a celli testületben – és van olyan civil is, aki most méretteti meg magát először. A választókerületek egyesületi jelöltjei: Nagy László (1.), Dózsáné Balogh Viola (2.), Keresztes Ferenc (3.), Hetényi Endre (4.), Gelesits-Bellovics Diána (5.), Kiss Melinda (6.), Sebestyén Krisztián (7.), Szücs Dávid (8.). A közlemény szerint az Otthonunkért Közösen Egyesület által kezdeményezett Celldömölki párbeszéd keretében sokan válaszoltak arra, milyen Celldömölköt szeretnének. Ezeknek a kéréseknek akar érvényt szerezni az Otthonunkért Közösen Egyesület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában