Start a bevásárlónapokon

2019.09.14. 07:00

A hét végén: Vas Népe-kuponnapok több mint húsz üzletben

VN Rendezvény Pénteken reggel megkezdődtek a hét végi őszi Vas Népe-kuponnapok a Family Center több mint húsz üzletében, illetve a Praktiker áruházban.

Tersztyászky Krisztina

Fotó: Unger Tamás

A délelőtti vásárláshoz voltak, akik már eleve a kuponfüzettel érkeztek, míg mások a helyszínen értesültek a lehetőségről, és a Vas Népe standjánál egy pénteki újság megvásárlásával jutottak hozzá a füzethez. Így volt ezzel a püspökmolnári Kovács Zoltán is, akinek jár ugyan a Vas Népe, de mivel nem ide indultak a feleségével, nem hozták magukkal a kuponokat.

– Megörültünk, hogy így mégis érvényesíthetjük a kedvezményt, hiszen több dolgot, őszi cipőt, pulóvert is szeretnénk vásárolni – mondta.

 

Két körmendi fiatal éppen a Humanicból jött ki egy pár új sportcipővel. Osvald Milán és párja csak körülnézni indultak, de aztán kuponos vásárlás lett belőle.

A Vas Népe hoszteszeinél újság-előfizetést is lehetett kötni az értékes ajándékok valamelyikének reményében. Elmondták: a viszonylag csendesebb pénteki nap után szombat délutánra várják a legnagyobb érdeklődést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában