Táborok, felújítások

2019.09.04. 07:00

Eseménydús nyarat zártak az Olcsai-Kiss-iskolában

Az Olcsai-Kiss Zoltán Általános Iskolában már hónapok óta készültek az új tanévre. Az intézményben számos felújítás zajlott.

Markó Petra

Szívós Gréta, Mihály Erna és Horváth Lili az 1.a osztályból. Vidáman indult az iskola – az intézményben több felújítás zajlott

Fotó: Jámbori Tamás

– Kollégáim csaknem kétszáz gyermeket táboroztattak a nyár folyamán – kezdte az elmúlt időszak felidézését Fazekasné Mittli Piroska, az intézmény vezetője. Mint mondta: volt náluk Aprók tábora, Erzsébet tábor két turnusban, kerékpárostábor, és erdei vándor tábor is. Ezekre tizenhat nevelő és három szülő kísérte a gyermekeket.

A tankerület tájékoztatása szerint a körmendi iskolákban most nagyobb volumenű felújítás nem volt, de kisebb rekonstrukciós munkák igen.

Szívós Gréta, Mihály Erna és Horváth Lili az 1.a osztályból. Vidáman indult az iskola – az intézményben több felújítás zajlott
Fotó: Jámbori Tamás

Az Olcsaiban például három tantermet festettek ki, de az igazgatónő kiemelte azt a nyári munkát is, amelyet az oda járó tanulók szülei végeztek. Az udvari játszótérre ugyanis a betonra felfestettek egy ugróiskolát, egy malom társast és egy twistert is.

A tankerület és az iskola alapítványa a fentieken túl több interaktív panelt is adományozott az iskolának, aminek segítségével a tanórák színesebbek és hatékonyabbak lehetnek.

Az újításhoz hozzátartozik az is, hogy modern és naprakész weblapot kaptak a nyáron. Mint megtudtuk, ez már régóta esedékes volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában