falunap

2019.09.04. 07:00

Kárpáti Rebeka vérnyomást is mért Vasegerszegen

Ünnepelt a település a hétvégén, programokat szerveztek a polgármesteri hivatal udvarára. Sztárvendége is volt a falunapnak, Kárpáti Rebeka műsorvezető, modell, a Miss Universe Hungary 2013-as győztese. Megnyíltak előtte a vas­egerszegiek.

Nemes Judit

Kárpáti Rebeka a vasegerszegi falunapra kapott meghívást

Fotó: Ohr Tibor

Vasegerszegre látogatott szombaton Kárpáti Rebeka, a fiatal műsorvezető a falunapra kapott meghívást. Délelőtt egészségügyi szűrésen segédkezett: vérnyomást mért. Barátságos, közvetlen ifjú hölgyet ismerhettünk meg személyében, aki beszédbe elegyedett a falu lakóival, miközben a digitális vérnyomásmérő tette a dolgát a kinyújtott karokon.

– Az elején még picit kevesebben jöttek oda hozzám, volt, aki nem mert, és biztatni kellett, hogy üljön le az asztalhoz – meséli Rebeka. – Többször tapasztaltam azt, hogy pár mondat után ellazulnak, és volt olyan is, hogy kétszer mértünk vérnyomást, tízpercnyi különbséggel: az első alkalommal 140-150 körüli volt az érték, majd a másodiknál 115-re csökkent, közben pedig egy jót beszélgettünk.

A műsorvezetőt a Jóban, rosszban című napi televíziós sorozatból is ismerhetik a nézők (ő játszotta Révész Borit), ehhez a munkájához kapcsolódó kérdéseket is bőven intéztek hozzá.

Kárpáti Rebeka a vasegerszegi falunapra kapott meghívást
Fotó: Ohr Tibor

– Bár a sorozatból tavasszal négy év után kiszálltam, a széria a mai napig aktuális, ezért a legtöbb kérdés arra vonatkozott, hogy egyes szereplőik milyenek az életben, vagy a tartalomra kérdeztek rá, hogy mi fog történni kedvenceikkel – legfőképpen ez érdekelte az embereket. Meg egy picit szerettek volna belelátni a social media területen a hozzám kötődő dolgok mögé – árulta el.

Arról is kérdeztük, mivel telnek a napjai a sorozat után, műsorvezetésről, közösségi médiához fűződő terveiről.

– Most a műsorvezetés az első az életemben, és ebben az irányban is szeretnék haladni a jövőben: még többet tanulni, tökéletesíteni, még jobban beleszokni, mert ez a munka sokkal inkább közel áll hozzám, mint például a televíziós sorozatszereplés. A másik irány pedig az online világ, ott egy saját vállalkozás, online marketing a közösségi médiában, tartalomgyártás. Ennek a kettőnek a fúziója az, amivel mostanában foglalkozom.

 

A műsorvezetés tehát az egyik szerelem az életében, ezen belül is az, amikor olyan interjúkat készíthet, amelyekben megnyílnak előtte a vendégei.

– Azért szeretem nagyon a műsorvezetést, mert legyen a téma a helyes táplálkozás, a foci vagy éppen az egészségügyi tartalom, bármiről lehet beszélgetni a területek képviselőivel, szakértőivel. Nyilván nem vagyok szakértője egyik területnek sem, de vagyok annyira tájékozott, hogy tudok beszélgetni a témáról, és szeretem hallgatni a vendégeimet. Az például nagyon ritka – ezért nagy öröm –, amikor egy ember őszintén megnyílik bizonyos keretek között nekem, egy idegennek. Annyira jó ezekbe a pillanatokba belelátni és részesük lenni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában