Rockfesztivál

2019.09.02. 17:30

Nyolc zenekartól volt hangos a hétvégén a sitkei kápolnadomb

Az idén – páratlan esztendő lévén – egynapos volt a rockfesztivál: szombat délután harmincharmadszor gyűltek össze a zúzós zenét kedvelők a Hercseg-hegyen.

Nemes Judit

Kora délután az Evilution Rock Band nyitotta a fellépők sorát a kápolna tövében. 14 óra táján még volt bőven parkolóhely a közelben, ám ahogy a nap közelítette a horizontot, egyre több autós foglalta el azokat, és egyre gyarapodott a tömeg is a hatalmas színpad előtt.

Tömeg és áhítat a sitkei kápolnánál megrendezett rockfesztiválon. A kápolnadomb hangulata egyedülálló
Fotó: Szendi Péter

– Egy évvel ezelőtt már tudtuk, hogy kiket szeretnénk megnyerni. Úgy tűnik, jól sikerült szerveznünk, megpróbálunk a lehető legjobban figyelni arra, hogy mi a trend, melyek a legnépszerűbb zenekarok, de ragaszkodtunk azokhoz is, akiknek köszönhetjük, hogy az első rendezvénytől a mai napig, immár 33 éve él a fesztivál – mondta Kovács Ferenc, a Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület elnöke.

Deák Bill Gyula személye és munkássága önmagában hordozója és kifejezője a sitkei eseménynek

Az Evilution Rock Band mellett a Bagatell, a Falcon Project, a Radar, Deák Bill Gyula, a Lord, a Kowalsky meg a Vega és a Road csapott a húrok közé.

– Budapestről érkeztünk, itt nyaralunk Sárváron, most végre a rock­fesztivált is sikerült elcsípnünk – árulta el Korgó Csaba és felesége, Lengyel Gabriella, akik bár minden fellépőt vártak, Deák Bill Gyulát a legjobban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában