Átvették a nyereményt

2019.09.13. 20:00

Őrségiek nyerték meg a wellnesspihenést

Átvette nyereményét Zsoldos Lászlóné kondorfai olvasónk, A megye 7 csodája című játékunk egyik fődíját, a wellnesspihenést nyerte meg.

Nemes Judit

Fotó: Unger Tamás

Pár napja hirdettük ki Vas megye hét csodáját, amelyeket olvasóink választottak meg. Előbb a megye húsz természeti képződményére, szépségére vártunk javaslatokat a vaol.hu oldalon és a napilapban lévő szelvényeken, majd a következő hónapban ebből a húszból lehetett megszavazni a top 7-et, azaz Vas megye hét természeti csodáját.

Az Önök szavazatai alapján a Ság hegy, a Szelestei Arborétum, az Őrség, a Kámoni Arborétum, a Jeli Arborétum, a Kőszegi-hegység és a szombathelyi Csónakázó-tó lett a befutó.

Nyerni is lehetett: 13 megye online szavazói között kisorsoltunk egy darab 200 ezer forint értékű vásárlási utalványt, amelyet egy szekszárdi olvasó, Molnár Melinda nyert. A Vas Népében megjelentetett szavazólapokon voksolók között pedig megyei szinten kisorsoltunk egy darab két személyre szóló wellnesspihenést a Hotel Caramellbe – ennek nyertese Zsoldos Lászlóné lett.

A vouchert tegnap adtuk át az asszonynak, aki férjével érkezett szerkesztőségünkbe.

 

– Saját vállalkozásunkban dolgozunk mindennap, és a férjem hozta át az újságot, hogy olvastam-e a cikket benne. Aznap még nem láttam, délutánonként szoktam elolvasni. A férjem figyelmét a falugondnok hívta fel arra, hogy miénk lett a főnyeremény – emlékezett vissza a Zsoldos Lászlóné, akitől megtudtuk, hogy rutinos Vas Népe-játékos. – A Mozaikkeresőt, az Utazz velünk!-öt is beküldtük több más játék mellett, de ez volt az első alkalom, hogy nyertünk – mondta el. A házaspár örömmel vette kézbe a vouchert, amelyet Németh Balázs megyei üzletszervezési vezető adott át nekik. Elárulták, még nem tudják, hogy mikor használják fel a büki hotelbe szóló nyereményt.

Zsoldos Lászlóné és férje Kondorfán él, így a játékon az Őrség volt az egyik természeti szépség, amelyre leadták szavazatukat.

– Az Őrségen kívül a Vadá­sa-­tavat jelöltem meg: előbbit azért, mert odavalósiak vagyunk, utóbbit pedig azért, mert nincs messze tőlünk. Szavaztam még a Ság hegyre, bejártuk azt a vidéket is – emelte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában