VN-rendezvény

2019.09.10. 07:00

Őszi bevásárlónapok – A hét végén ismét jelentős kedvezmények várnak

A hét végén ismét jelentős bevásárlónapi kedvezmények várják olvasóinkat a megyeszékhelyen, a Praktiker Áruházban, illetve a Family Center több mint húsz üzletében.

Tersztyászky Krisztina

Fotó: Unger Tamás

Érdemes az iskolakezdéssel, évszakváltással kapcsolatos beszerzéseket a mostani hétvégére időzíteni – legyen szó ruháról, cipőről, sportszerről, de akár ékszerről vagy könyvről is.

A Vas Népe szeptember 7-ei, szombati számában megjelent kuponfüzettel ugyanis számos boltban 15–50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak olvasóink. Azok pedig, akik a kupon mellé az előfizetőink számára rendszeresített Vas Megye Kártyát is felmutatják, néhány üzletben még ennél is magasabb árengedményt élvezhetnek. A bevásárló­napok ezúttal is három napig tartanak: szeptember 13-án, 14-én és 15-én, így mindenki a számára legkedvezőbb időpontot választhatja, és talán akkora zsúfoltsággal sem kell számolni.

 

A Family Centerben a legmagasabb kedvezményt a Bla-Bla Fashion kínálja: fél áron juthatunk hozzá a megjelölt nadrágokhoz, pulóverekhez. Téli lábbelit és sportszereket több boltban is válogathatunk, a kedvezmény mértéke általában húsz százalék. De olcsóbban vásárolhatunk a hét végén öltönyt, fehérneműt, ékszert és könyvet is. Sőt még a kávéért is kevesebbet kell fizetni, a Vas Népe standján pedig kedvezményes áron vásárolható meg a Hétköznapok és ünnepek ételei című receptkönyvünk.

A fűtési szezon kezdetén sok hasznos kelléket megtalálunk a Praktiker Áruházban, sőt akár egy teljes kandallót is beszerezhetünk. Az őszi festéshez, otthonunk csinosításához sokféle építőanyag, burkolat, szerszám, lámpa és bútor közül válogathatunk a bevásárlónapok bármelyikén, a pénztárnál pedig 15 százalékot levonnak a számla végösszegéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában