A hagyományok szerint

2019.09.13. 07:00

Péntektől Vas Népe-bevásárlónapok!

A mai nappal megkezdődnek a Vas Népe őszi bevásárlónapjai. A lapunk szeptember 7-i, szombati számában megjelent kuponfüzet felhasználásával a Praktikerben, valamint a Family Center számos üzletében jelentős kedvezménnyel vásárolhatnak olvasóink a hétvége három napján.

Tersztyászky Krisztina

A kuponos akció jó alkalmat kínál arra, hogy ruhatárunkat frissítsük

Fotó: Szendi Péter

A kuponos kedvezményt adó boltok széles skálája lehetővé teszi, hogy akár az egész család ruhatárát felújítsuk a hűvösebb hónapokra. Meleg pulóver, nadrág, öltöny is akad a kínálatban, akár a tradicionális, akár a modern stílust részesítjük előnyben. Olcsóbban vehetjük meg a téli lábbeliket, és sportfelszereléseket is több helyen vehetünk csökkentett áron. A kedvezmény húsz százalék körüli, de nem szezonális termékeket már fél áron is találunk. Tizenöt százalékkal olcsóbban vásárolhatunk a Líra könyvesboltban, a Family Ékszerben pedig húsz százalékkal kevesebbet kell fizetni az ezüst ékszerekért. Előfizetőinknek érdemes magukkal vinni a Vas Megye Kártyájukat is, hiszen a kupon és a kártya együttes felmutatói a Mr. Big fehérneműüzletben és a Retro Op­tikában további öt százalék kedvezményt élveznek.

A kuponos akció jó alkalmat kínál arra, hogy ruhatárunkat frissítsük
Fotó: Szendi Péter

A fűtési szezonhoz és az őszi lakás-korszerűsítéshez is sok kelléket megvásárol­hatunk, ha átsétálunk a Praktiker áruházba. Itt válogathatunk a kandallók, fűtési kellékek és építőanyagok között, majd a pénztárnál – hacsak nem eleve akciós terméket választottunk – a kupon felmutatóinak tizenöt százalékot levonnak a számla végösszegéből.

Aki valamiért elszalasztotta a múlt szombaton megjelent kuponfüzetet, annak sem kell lemondania az akciós vásárlásról – a füzet ugyanis megtalálható a Family Centerben, a Vas Népe standjánál!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában