Jelentkezz még ma!

2019.09.01. 17:30

Tündérszépe 2020 – Simon Marcsi adott tanácsokat a jelentkezőknek

Simon Marcsit senkinek sem kell bemutatni megyénkben. 2013-ban elnyerte a Miss Europe címet az Exquisite Face of The Universe szépségversenyen. A következő évben pedig ő lett Miss Bikini a koszovói megmérettetésen, azóta pedig a Prada modelljeként is láthattuk már fényképeken és más világhírű márkákhoz is az arcát adta.

vaol.hu

Fotó: Simon Marcsi facebook oldala

A szombathelyi modell jelenleg is épp úton van, de megkeresésünkre szívesen adott tanácsokat, azoknak a lányoknak, akik szeretnének a nyomdokaiba lépni.

Fotók: Simon Marcsi facebook oldala

Mit jelent számodra a szépség?

A szépség számomra nagyon összetett fogalom. Legyen bájos, kedves, emberi, természetesen szép, sportos az, aki indul a koronáért. Egy nőn mindig látszik, ha egyensúlyban van önmagával ezt tükrözze a színpadon.

Hogyan készüljenek a jelentkezők a fényképezésre és egy „élő” versenyre?

A verseny mindig nagy kihívás, amire nem csak testileg, hanem lelkileg is fel kell készülni. Egy fotózásnál bátran ajánlanám a lányoknak, hogy gyakoroljanak a tükör előtt, melyik pózok előnyösek számukra, melyik arckifejezés, mosoly áll a legjobban, így a kamera előtt rutinossá válhatnak. Egy élő verseny már sokkal komplikáltabb, ugyanis a lámpaláz, a “mi történik ha megbotlom a magassarkúban” mindig izgalomra ad okot.

Az ilyen esetekben jelentkező lámpalázat miként lehet leküzdeni?

Világ életemben nagyon stresszes voltam a megpróbáltatások előtt legyen az egy vizsga, vagy egy világverseny. Egy nagy levegő után, mindig arra gondoltam, hogy megtettem minden tőlem telhetőt, beleadtam apait-anyait, rajtam nem múlhat. Ezt tanácsolnám Nekik is, mosolyogjanak, legyenek magabiztosak és higgyék el, hogy az a bizonyos korona az övéké lehet.

Mi a legnehezebb és a legjobb része a modellkedésnek?

A szakmámban a legnehezebb pillanat számomra a távolság. Rendkívül családcentrikus vagyok és akkor érzem magam nyugodtan ha a szeretteim közelében vagyok. Természetesen az izgalmas helyek, a sok utazás, különböző országok, emberek kultúrájának megismerése azért kárpótol benne. Így egyértelműen a kedvenc részem a modellkedésben az utazás, és az amikor egy kész munkát viszont láthatok a kezemben egy magazinban, a tv-ben, vagy az utcán egy óriásplakáton. Büszke vagyok arra, hogy világmárkákkal dolgozhatom és rengeteg csodás dolgot láthattam már az életben.

Szeretnél Te is olyan karriert befutni, mint Marcsi?

Elmúltál 16, de még nem vagy 30? Jelentkezz versenyünkre és legyél Te 2020 Tündérszépe! Saját fotósorozattal is nevezhetsz, vagy kérhetsz profi fotózást is.S hogy mit nyerhetsz? Azon túl, hogy egy életre szóló élményt szerezhetsz, egy felkészítőtábor, számtalan nyeremény, vásárlási utalványok, mobiltelefonok és egzotikus utazás is vár a legszebbekre. Sőt, idén a szavazók között is osztunk ki ajándékokat, így érdemes lesz izzítani a különböző elektronikus eszközöket!Légy Te a Tündérszépek 2020 nyertese! Jelentkezz még ma!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában