Munka, építkezés

2019.09.23. 07:00

Választási fórumot tartottak a KÖSZ-házban

Orbán Balázs miniszterhelyettes részvételével zajlott választási fórum pénteken a KÖSZ-házban. Básthy Béla, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje és Ágh Péter országgyűlési képviselő házigazdaként volt jelen.

Vas Népe

Básthy Béla alpolgármester, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Orbán Balázs miniszterhelyettessel a kőszegi Jurisics-vár udvarán Fotó: Ohr Tibor

A hatékonyság, a kipróbált városvezetés és a célok megvalósítása terén Kőszeg nem áll rosszul. Számos műemlék új funkciót kapott, a pályázati lehetőségeket kihasználta az önkormányzat. Ezenkívül fontos, hogy minél több kormányzati döntést érjünk el a problémák megoldására – fogalmazott Ágh Péter. Elmondta: az elmúlt öt évben Kőszeg 12 milliárdos támogatási csomagban volt érdekelt. A munkát folytatni akarják a kormánypárt polgármesterjelöltjével. Tetterős vezetés, szellemi emberek, stratégiai gondolkodás – Orbán Balázs, a kőszegi Felsőbbfokú Tanulmányok Intézetét felügyelő Miniszterelnökség miniszterhelyettese jel­lemezte így Kőszeget, ahol szerinte a mostani alpolgármester az egyetlen alkalmas jelölt a város vezetésére.

 

– Harcolni kell az apátia ellen, utat nyitni az építés alternatívájának, fejlődnie kell az utak állapotának, a gazdaságnak, ehhez kell a kormánytól a szükséges „plusz”, hiszen Kőszeg jelentős örökségvagyon gazdája – sorolta a kihívásokat Básthy Béla. Meglett korú férfi fordult hozzá még a fórum előtt: Azt kívánom, minden kívánságod teljesüljön. És érkezett a válasz: – Akkor nagyon szép városunk lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában