Évszakváltás kuponnal

2019.09.04. 07:00

Vas Népe-bevásárlónapok: ezúttal péntektől vasárnapig

A Vas Népe olvasói már megszokhatták, hogy évente több alkalommal bevásárlónapok szervezésével könnyítjük meg a szezo­nális árucikkek beszerzését. Ezúttal szeptember 13. és 15. között lesz érdemes magukkal vinni a lapunkban található kuponfüzetet, így jelentős kedvezményeket kapnak a Praktiker áruházban és a Family Center számos üzletében.

Tersztyászky Krisztina

A Líra könyvesboltban 15 százalék kedvezmény jár a kuponért

Fotó: VN-archív/SZP

A több mint húsz üzlet kedvezménykuponját tartalmazó ívet a Vas Népe szeptember 7-i, szombati számában találják meg. Azok, akik ezt az alkalmat valamiért elmulasztják, a kuponfüzethez a bevásárlónapokon is hozzájuthatnak a Family Centerben felállított Vas Népe-standnál. Több üzlet – így a Mr. Big fehérnemű üzlet és a Retro Optika – a kupon és a Vas Megye Kártya együttes felmutatóinak további öt százalék kedvezményt ad.

Őszi cipőt, táskát mind a CCC, mind a Humanic üzletben 20 százalék kedvezménnyel vásárolhatunk majd. Jó lehetőséget kínál a Bla Bla Fashion: fél áron juthatunk hozzá a megjelölt nadrágokhoz és pulóverekhez. Férfi öltönyt, zakót 30 százalékos kedvezménnyel kínál a Styl ruhaüzlet, de ha már ott járunk, érdemes az ingek, pólók és női termékek között is szétnézni, mert azokra még nagyobb, 40 százalékos árengedményt adnak a bevásárlónapokon.

A trendibb megjelenés kedvelőinek érdemes felkeresniük a Stage boltot, ahol 20 százalék a kedvezmény, de rövidnadrágot és papucsot még olcsóbban, fél áron kaphatnak. A DB Fave farmernadrágot kínál 20 százalék kedvezménnyel, és az akciós termékeik árát is tovább csökkentik. Sportszerekért, iskolai testnevelési ruházatért érdemes betérni a Hervis áruházba, a Budmil Store-ba vagy a Playersroomba: mindegyik helyen 20 százalék kedvezménnyel vásárolhatunk.

A Líra könyvesboltban 15 százalék kedvezmény jár a kuponért
Fotó: VN-archív/SZP

A Family ékszerben 20 százalék engedmény jár az ezüst termékekre, a Líra könyvesboltban minden kötetet 15 százalékkal olcsóbban vásárolhatunk meg. Ha a sok vásárlás közben felfrissülésre vágyunk, térjünk be a Coffeshopba, ahol a teljes fogyasztás végösszegéből 10 százalék kedvezményt adnak.

Érdemes betérni a Praktiker Áruházba is: bőséges választékot találunk a szüretelési kellékekből, csakúgy, mint a fűtési szezon nélkülözhetetlen tartozékaiból. Akár egy egész kandallót megvásárolhatunk, de a hozzá szükséges fatárolók, tűzrakó szerszámok is megtalálhatók a polcokon. Ha eddig még nem tettük meg, most olcsóbban szerezhetjük be a tanulószobába az íróasztalt, az állólámpát vagy a laptoptartót.

Akik a langyos őszt kihasználva még átalakítási munkákat végeznek a lakóházukon, minden építőanyagot, festéket és szerelvényt is – a fenti termékekhez hasonlóan – 15 százalék kedvezménnyel szerezhetnek be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában