Prima díj 2019

2019.10.02. 08:00

1982 óta a vendégek szolgálatában – Egyik szívügye a pályakezdők mentorálása

Idén hárman részesültek Kiemelkedő társadalmi szerepvállalásért díjban, köztük Völler László, a Vasi Vendéglősök Klubjának elnöke.

VN

Völler László 1982-ben kezdte vendéglátóipari tevékenységét

Fotó: VN

Völler László, a Mosoly Kft. tulajdonosa és ügyvezetője 1982-ben kezdte vendéglátóipari tevékenységét a máig működő szombathelyi Mosoly Presszóban. Emellett foglalkozik a családjában hagyományos bor kis- és nagykereskedelemmel is. Csaknem négy évtizedes szakmai tevékenysége során a megye szinte valamennyi vendéglátóegységének vezetőjével jó munkakapcsolatot épített ki. Alapító tagja volt a három évtizeddel ezelőtt létrejött Vasi Vendéglősök Klubjának, amelynek immár öt éve elnöke. Kiemelt feladatának tekinti a pályán frissen indulók mentorálását, a szakma presztízsének növelését, a vendéglátás színvonalának folyamatos emelését, szakmai tapasztalatcserék szervezését.

Völler László 1982-ben kezdte vendéglátóipari tevékenységét
Fotó: VN

Völler László 25 éve aktív tagja a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának, három cikluson keresztül a Kereskedelmi Szakosztály küldöttjeként tevékenykedett, három éve az elnökség tagja. Ezt a feladatot nemcsak megtisztelőnek, de nagyon fontosnak is tartja, hiszen így szószólója lehet a megye vendéglátósainak. Rendszeres résztvevője a Rotary Club által kezdeményezett eseményeknek, alapító tagja az Európai Borlovagrendnek, alapító tagsággal támogatja a Gyöngyös–Pinka–Répce Menti Polgári Egylet tevékenységét. Több évtizedes szakmai tapasztalatait hasznosítja a borversenyeken is, ahol rendszerint borbírálóként vesz részt.

Olvasóinknak három napjuk maradt, hogy szavazatukkal befolyásolják, ki legyen idén a Vas Megyei Prima díj Ifjúsági Különdíjasa, illetve, hogy ki kapja a közönségdíjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában