Szavazz még ma!

2019.10.25. 07:00

A Tündérszépek első fordulója napokon belül véget ér

Országos szépségversenyünk fordulóponthoz érkezett.

vaol.hu

A zsűri nemsokára összeül és értékeli a lányokat, Olvasóink pedig október 28-ig adhatják le szavazataikat a legszebb Tündérre Vas megyében!

Ezzel a versennyel nem csak a lányok nyerhetnek, a szavazók között is értékes nyeremények találnak majd gazdára!

Ha még nem találkoztál volna velük, ismerd meg a vasi szépségeket és add nekik a szívedet!

Kattintson a képekre, hogy jobban megismerje a lányokat és szavazhasson kedvencére!

 

 

Balogh Boglárka

Balogh Boglárka biológusként végzett, jelenleg vegyészetet tanul, mellette pedig laboránsként dolgozik. Szabadidejének nagy részét főleg a természetben tölti. Nagyon szeret fotózni, nagyokat sétálni kutyájával, és növényhatározással foglalkozni.

 

Bándli Zita

Bándli Zitát édesanyja és nagymamája nevezték a szépségversenyre, mert szerintük kevés az önbizalma, így próbálták ösztönözni, hogy magabiztosabb legyen. Jelenleg gyógy- és sportmasszőri képesítéssel rendelkezik, de egy másik szakmát is tanul.

 

Czene Vivien

Czene Vivien azért jelentkezett a versenyre, mert mindig is érdekelte a divat világa, és szerette volna megmérettetni magát. A 19 éves vépi lány szabadidejének nagy részét a párjával együtt tölti. Nagyon szeret táncolni és énekelni.

 

Foki Vivienn

Vivien jelenleg bérügyintézőként dolgozik, mellette pedig készül a pénzügy-számviteli ügyintéző vizsgára. Szabadideje nagy részét a barátaival tölti, vagy tanul. A szépségversenyre kalandvágyból jelentkezett, mert szerette volna kipróbálni magát valami teljesen újban.

Földi Viktória

Földi Viktória jelenleg titkárnőnek tanul a Horváth Boldizsár Közgazdasági Szakgimnáziumban, az idei tanévben készül érettségi vizsgát tenni. A szépségversenyre azért jelentkezett, mert érdekli a divat és a szépségipar világa.

 

Horváth-Papp Petra

Horváth-Papp Petra három éve él boldog házasságban férjével. A 25 éves jáki lány szabadidejében nagyon szeret olvasni, a romantikus regények a kedvencei. Azért jelentkezett a szépségversenyre, mert szeretné ezen a téren is kipróbálni magát.

 

Kertész Andrea

Kertész Andrea a celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnáziumban érettségizett, jelenleg a szombathelyi egyetemen tanul közgazdaságot. Szabadidejének nagy részét a párjával tölti, de sokat foglalkozik a kutyájával is.

 

Nagy Kitti Mietta

Nagy Kitti jelenleg a veszprémi Pannon Egyetemen tanul turizmus és vendéglátás szakon. Tanulmányai mellett egy ötcsillagos hotel sales részlegén dolgozik.

 

Nyári Klaudia

Nyári Klaudia vidám és mosolygós természetű lány, aki szeret az emberek arcára mosolyt csalni. Jelenleg egy kereskedelemben dolgozik Szombathelyen. Szabadidejének nagy részét a természetben tölti, sokat tevékenykedik kertjükben.

 

Rátkai Petra

Rátkai Petra azért jelentkezett a szépségversenyre, mert ezen a téren is szeretné kipróbálni magát. A 18 éves szombathelyi lány cukrászként végzett, nagyon szeret a konyhában tevékenykedni, sütni-főzni.

 

Varga-Hajnal Nikolett

Varga-Hajnal Nikolett idegenforgalmi szakmenedzserként végzett, jelenleg műszakvezetőként dolgozik. Nagyon fontos számára a környezet, és a Föld megóvása, az állatvédelem, valamint az egészséges életmód.

 

Ne feledje, október 28-ig szavazhat a lányokra és október 30-án kiderül, kik jutnak tovább a következő fordulóba!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában