Fogadalom

2019.10.28. 20:56

Esküt tettek, megalakult a testület – Terplán Zoltán Kőszeg alpolgármestere

Megbízóleveleiket már egy hete átvették a képviselők és a polgármester, hétfőn délután a Jurisics-vár lovagtermében letette esküjét a testület és a polgármester.

Tóth Kata

Kőszeg , közgyűlés 20191028, ut, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

Dr. Zalán Gábor jegyző és Raposa Helga, a választási bizottság elnökének ismertetője után az önkormányzati képviselők – Fekete-Pataki Edit (5. v.k.), Gelencsér Attila (1. v.k.), Harkai Norbert (Összefogás Kőszegért Egyesület (ÖKE), Kiss Péter (6. v.k.), Kiss Zoltán 2. v.k.), Rába Kálmán Mindenki Magyarországa Mozgalom), Sas Norbert (7. v.k.), Takácsné Varga Ágnes (3. v.k.), Táncsics Péter (ÖKE), Terplán Zoltán (4. v.k.), Velkyné Ball Andrea (8. v.k.) – tett esküt. Ezt Básthy Béla (FIDESZ-KDNP) polgármester fogadalma követte.

 

A testület módosított Szervezeti és Működési Szabályzatot fogadott el. Terplán Zoltán vállalta az alpolgármester-jelöltséget, titkos szavazással mellette döntött a testület. Határoztak a polgármester, az alpolgármester illetményéről, valamint a leköszönő városvezető, Huber László illetményéről, valamint szavaztak a bizottságok összetételéről. A hosszúra nyúlt alakuló ülésen további napirendi pontokat is tárgyalt a testület, a részletekkel később jelentkezünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában