Jegyzet

2019.10.16. 19:58

Kevesebb a tök?

Tudjuk, hogy nem túlzottan elegáns más médiával foglalkozni – írja egy szombathelyi portál, amely szerdán ismét a Vas Népét kritizálta. Sokadszorra.

Lőrincz-Farkas Eszter

Fotó: Pixabay

Most éppen abba próbáltak belekötni, hogy nem foglalkoztunk eleget az önkormányzati választásokkal. Csak a miheztartás végett: elsőként írtuk meg azt, hogy mely településeket irányítanak nők, hol alakult ki patthelyzet, kik lettek a megye vezetői, és a vasi városok új és régi polgármestereiről is készítettünk összeállítást.

A portál nevét csak azért nem írom le, mert a negatív reklám is reklám. És igen, ilyenkor, ha rólunk írnak, pár napig még több lapot adunk el. Persze nem a hála vezérelt, hogy tollat ragadjak.

Csupán az, hogy néhány fontos dolgot tisztázzunk. A Vas Népe a megye napilapja, amelyet több mint százezren olvasnak naponta: sokan és sokfélék. Így valóban igaz a portál azon állítása, hogy nehéz KESMA-lap újságírójának lenni. Olyan emberrel persze vitatkozni sem szeretnénk, aki nem tudja, mi az a vezércikk. De hogy megkönnyítsük a munkáját: ajánljuk figyelmébe a régi jó, szürke kemény táblás műfajismereti könyvet. És végezetül igen: sajnos tényleg kevesebb tök termett az idén a megyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában