A Vas Népe Állásbörze kiállítóinak listája

2019.10.24. 07:00

Női döntéshozók: munka és család

Az Agora – Művelődési és Sportházban október 30-án a régió nagy munkáltatói és tanácsadó cégek is toboroznak a 6. Vas Népe Állásbörzén. Megtalálják kiállítóink listáját és kerekasztal-beszélgetést is ajánlunk jövő szerdára.

Vas Népe

Hatodik alkalommal rendezzük meg az állásbörzét

Fotó: VN-Archív

A Vas Népe Állásbörze igazi hivatása, hogy a különböző igényeket összehozza, ezért is nagyon fontos rendezvény – hangzott el a mondat legutóbbi karriernapunk megnyitóján. Október 30-án is arra törekszünk, hogy a kínálatot és a keresleti oldalt közelítsük egymáshoz. Partnercégeink és mi is hiszünk a személyes találkozások erejében, abban, hogy munkaerőpiaci fórumunkon akár megállapodás-közelbe is juthatnak a munkavállalók a cégekkel. Kerekasztal-beszélgetésekre is sor kerül a nap folyamán.

Hatodik alkalommal rendezzük meg az állásbörzét
Fotó: VN-Archív

Együttműködő partnerünk, a Savaria Család és KarrierPont több témában várja az érdeklődőket. Munka és család. Ki hordja a nadrágot, hogyan kell nőnek maradni? – ezt elemzi a 15 órakor kezdődő eszmecsere, amelyen gyakorlati megoldásokat is hallhatnak arról, hogy a női döntéshozók hogyan tudnak nők maradni e szerepben. Figyeljék az állásbörzével kapcsolatos híreinket, a héten további témákról is beszámolunk.

És akik már biztosan ott lesznek az állásbörzén: Praktiker Kft., MÁV Csoport, PNH Kft., Aptiv Services Hungary Kft., Nestlé Hungária Kft., ADA Hungária Bútorgyár Kft., Swiss Post Solutions GmbH, Autoliv Kft., Volánbusz Zrt., Paccor Hungary Kft., Humánia HRS Group Zrt., Schaeffler Savaria Kft., Országos Rendőr-főkapitányság – Szombathelyi Hívásfogadó Központ, Magyar Honvédség, E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt., AGS Tool Service Kft., SMART Autósiskola és Felnőttképző, Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt., Pannon-Work Zrt., Sárvári Huke Kft., Savaria CSAKPont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában