sokak összefogásával

2019.10.03. 07:00

Övék lett a grund – Felavatták az Oladi Általános Iskola új játszóterét

Az eső miatt az ünneplők beszorultak az aulába, de így is nagy volt az öröm szerdán az Oladi Általános Iskolában: sokak összefogásával végre elkészült az új játszótér.

Tóth Gábor

Oladis jelvénnyel ellátott baseballsapkát viseltek a gyerekek is

Fotó: Horváth Balázs

Nagyot álmodtak, amikor két évvel ezelőtt játszótér építésébe fogtak: különleges élményt akartak szerezni tanulóiknak az udvaron felállított fejlesztő-ügyességi játékokkal – mondta az avatón Takács Imréné intézményvezető.

A tervek megvalósításához 4 millió 400 ezer forint gyűlt össze a támogatóik hozzájárulásából, két jótékonysági bál bevételéből, szülők és pedagógusok támogatásából, a Tarisznyások zenekar jótékonysági koncertjéből, a gyerekek részéről egy-egy csoki vagy üdítő árának felajánlásából és licitajándékokból, mások mellett volt tanítványuk, Kiss Norbert kamionversenyző révén.

 

Pókhálót, mérleghintát, egyensúlyozószettet, célbadobófalat is telepítettek a játszótérre – ugyan tegnap egyiket sem tudták kipróbálni a gyerekek, de verset mondtak, körjátékoztak és a Pál utcai fiúk indulóját is elénekelték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában