Folytatják a sikeres munkát

2019.10.25. 14:00

Sárváron, a Nádasdy-vár dísztermében tettek esküt a testület tagjai

A Nádasdy-vár dísztermében tartotta alakuló ülését a város október 13-án megválasztott képviselő-testülete. Esküt tettek az önkormányzat tagjai, Kondora István polgármester és dr. Máhr Tivadar alpolgármester.

Pajor András

Harmadik polgármesteri ciklusát kezdheti el Kondora István

Fotó: Pajor András

Az önkormányzati választáson ismét meggyőző többséget szereztek a kormánypártok a sárvári testületben, ahová egyetlen új tag került be. A szavazás végleges eredményéről dr. Tóth Eszter, a helyi választási bizottság elnöke adott tájékoztatást.

Az 1-es választókerületben Varga Károly (Fidesz–KDNP), a 2-esben Klimits István (Híd a Jövőnkért Egyesület), a 3-asban dr. Máhr Tivadar (Fidesz–KDNP), a 4-esben Kampel Oszkár (Fidesz–KDNP), az 5-ös számú választókerületben dr. Szabó Gyula (Fidesz–KDNP), a 6-osban Vinter István (Fidesz–KDNP), a 7-esben Kondora István (Fidesz–KDNP), a 8-asban pedig Varga Jenő (Fidesz–KDNP) szerzett egyéni mandátumot. Kompenzációs listán Eiveck Péter, Németh Zsolt és Szabó Lajos a Híd a Jövőnkért Egyesület színeiben jutott a képviselő-testületbe.

Harmadik polgármesteri ciklusát kezdheti el Kondora István
Fotó: Pajor András

A képviselők eskütétele után a több mint kétharmados győzelemmel harmadik polgármesteri időszakát megkezdő Kondora István is letette esküjét, majd köszöntőt mondott.

– Ha a következő öt év programját röviden összefoglalom, akkor csak annyit ígérhetek, hogy folytatni fogjuk azt a sikeres városépítő munkát, amit eddig is tettünk. Ehhez kérem minden megválasztott sárvári képviselő önzetlen segítségét.

Ezután megválasztották a város alpolgármesterét. A testület egyhangú döntésével a tisztséget ismét dr. Máhr Tivadar töltheti be. Az ülés végén dr. Kondora Bálint megyei alelnök gratulált a város megválasztott két vezetőjének és Vas megye szerencsepatkóját adta át sok sikert kívánva további munkájukhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában