felállt az új városvezetés

2019.10.31. 16:02

Szombathelyi közgyűlés: ők a bizottságok tagjai

A mai közgyűlésen felállt az új városvezetés, a bizottsági tagok személyéről is szavaztak. Így eldölt, kik vesznek majd részt a város irányításában.

Lakosi Gabriella

Fotó: Horváth Balázs

A Gazdasági és Jogi Bizottság elnöke Bokányi Adrienn, városi képviselő (Éljen Szombathely!). Összesen 13 tagot is választottak: Kopcsándi József, városi képviselő (Éljen Szombathely!), Putz Attila, városi képviselő (Éljen Szombathely!), Tóth Kálmán, városi képviselő (Éljen Szombathely!), Dr. Ipkovich György, nem képviselő tag, György Gábor, nem képviselő tag, Abdul – Ghafoor Hisham, nem képviselő tag, Szabó György, nem képviselő tag, Molnár Miklós, városi képviselő (Pro Savaria), Marton Zsolt, nem képviselő tag, Dr. Takátsné dr. Tenki Mária, városi képviselő (Fidesz-KDNP), Horváth Gábor, városi képviselő (Fidesz-KDNP) és Dr. Hargitai Bálint, nem képviselő tag.

A Kulturális, Oktatási és Civil Bizottság 9 tagja: Dr. Czeglédy Csaba, városi képviselő (független), Németh Ákos, városi képviselő (Éljen Szombathely!), Varga Tamás, nem képviselő tag, Kozma Gábor, nem képviselő tag, Lukács Dániel, nem képviselő tag, Molnár Miklós, városi képviselő (Pro Savaria), Dr. Melega Miklós, városi képviselő (Fidesz-KDNP) és Horváth Csaba, nem képviselő tag. Az elnök Putz Attila, városi képviselő lett (Éljen Szombathely!).

A Szociális és Lakás Bizottság elnöke Dr. Czeglédy Csaba, városi képviselő (független), tagjai: Kelemen Krisztián, városi képviselő (Éljen Szombathely!), Bokányi Adrienn, városi képviselő (Éljen Szombathely!), Kopcsándi József, városi képviselő (Éljen Szombathely!), Koroknyai Sándor, nem képviselő tag, Nagy Donát, nem képviselő tag, Németh László, nem képviselő tag, Ágh Ernő, városi képviselő (Fidesz-KDNP) és Polgár Lívia, nem képviselő tag.

A Városstratégiai, Idegenforgalmi és Sport Bizottság Tóth Kálmán (Éljen Szombathely!) vezetésével működik majd. Tagok: Németh Ákos, városi képviselő (Éljen Szombathely!), Szuhai Viktor, városi képviselő (Éljen Szombathely!), Kopcsándi József, városi képviselő (Éljen Szombathely!), Németh Vanessza, nem képviselő tag, Molnár Miklós, városi képviselő (Pro Savaria), Balogh Péter, nem képviselő tag, Illés Károly, városi képviselő (Fidesz-KDNP) és Kántás Zoltán, nem képviselő tag.

A Költségvetési Ellenőrző Szakmai Bizottság elnöke Lendvai Ferenc, városi képviselő (Fidesz-KDNP) lett. Tagok: Sátory Károly, városi képviselő (Fidesz-KDNP), Dr. Takáts Eszter, nem képviselő tag, Nagy András, nem képviselő tag, Gömböcz Zoltán, nem képviselő tag, Horváth Roland, nem képviselő tag és Gál József, nem képviselő tag.

Az Egészségügyi Szakmai Bizottság elnöke: Dr. Kecskés László, városi képviselő (Fidesz-KDNP). Tagok: Szuhai Viktor városi képviselő (Éljen Szombathely!), Jandrasits Anikó, nem képviselő tag, Dr. Scheid Sándor, nem képviselő tag, Dr. Kiss Gergely, nem képviselő tag, Némethné Koller Bernadett, nem képviselő tag, Sárközi Zoltán, nem képviselő tag, Kopcsándiné dr. Szücs Judit, nem képviselő tag, Góczán Diana, nem képviselő tag, Köcse Tamás, nem képviselő tag, Dr. Prugberger László, nem képviselő tag, Kovács András, nem képviselő tag és Dr. Kovács Lajos, nem képviselő tag.

A Bűnmegelőzési, Közbiztonsági és Közrendvédelmi Bizottság elnöke Kelemen Krisztián, városi képviselő (Éljen Szombathely!). Tagok: György István Péter, nem képviselő tag, Dr. Mészáros András, nem képviselő tag, Bor Balázs, nem képviselő tag, Gálffy Áron, nem képviselő tag, Versegi Valentin, nem képviselő tag, Viszlayné Pavelkovits Petra, nem képviselő tag, Dr. Gulyás Ferenc, nem képviselő tag, Egyed László, nem képviselő tag, Márovits Pál, nem képviselő tag, Horváth Ferenc, nem képviselő tag, Dr. Stánitz Éva, nem képviselő tag, Janzsó Zoltán, nem képviselő tag és Büki Zoltán, nem képviselő tag.

A Közbeszerzési Bíráló Bizottságban Dr. Kovács Előd, Stéger Gábor, Dr. Molnár Hajnalka, Kalmár Ervin, Tóth Kálmán, és Illés Károly dolgozik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában