Sajtóközlemény

2019.10.02. 07:00

Útfelújítások Celldömölkön: ígéretek helyett tetteket!

Sajtóközleményben adott hangot Sebestyén Krisztián polgármesterjelölt tettrekészségének az Otthonunkért Közösen Egyesület.

VN

Sebestyén Krisztián polgármesterjelölt

Fotó: VN

A civil szervezet közleményben hívta fel a figyelmet a celldömölki útfelújítások problémájára. Mint fogalmaztak: „Az elmúlt napokban bebizonyosodott, hogy Fehér László, aki tizenhét éve vezeti Celldömölköt, nem tud és nem is akar mit kezdeni az út- és járdafelújítások ügyével. A Cselekvő Összefogás Celldömölkért Egyesület képviselőjelöltjei szórólapokon azt állították, hogy nincs lehetőség pályázni az utak és járdák felújítására. Ez azonban nem igaz.”

Sebestyén Krisztián polgármesterjelölt
Fotó: VN

Az egyesület példaként említette Sárvárt, Kőszeget és Csepreget, ahol komoly összegeket nyertek útfejlesztésre. Az OK polgármesterjelöltje, Sebestyén Krisztián kijelentette, ha megválasztják polgármesternek, indulni fognak a jövő évi útfelújítási pályázaton, és amennyiben ez a pályázat nem nyer, lemond a polgármesterségről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában