Teadélután a Broadway-n

2019.11.25. 21:46

A negyedik évad kezdődött: táncra perdültek az idősek

Hangulatos lett a novemberi teadélután a jánosházi művelődési házban. Ezúttal gesztenyepüré és klasszikus magyar kabaréjelenetek fűszerezték a programot.

Bakos Ágnes

A program lehetőséget ad a találkozásra, a beszélgetésre Fotó: BÁ

A nyugdíjas teadélutánok negyedik évada kezdődött, a cél továbbra is az, hogy alkalmat teremtsenek a város időseinek a találkozásra, beszélgetésre. Illés Zsuzsa, a művelődési ház vezetője, a házigazda emlékeztetett: Kiss András polgármester ötlete volt a teadélután, három éve szervezik meg. Cél az, hogy Jánosháza kitűnjön a települések sorából: ne csak évente egyszer ünnepeljék az időseket, hanem rendszeresen részt vehessenek színvonalas rendezvényen. A vendéglátás sem mellékes: ezúttal gesztenyepüré volt az édesség és többféle teából válogattak a résztvevők.

A program lehetőséget ad a találkozásra, a beszélgetésre Fotó: BÁ

A bingó játék, úgy tűnik, megunhatatlan. A közös éneklést Illés Zsuzsa vezényelte aztán, az ének mellé táncra is keltek a bátrabbak. A délután fénypontja a Jánosházi Amatőr Színtársulat előadása volt: Mesél a Broadway című összeállításukban klasszikus hazai kabaréjeleneteket vittek színre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában