díj

2019.11.26. 21:11

Az év civil szervezete: a zenei életet színesítik

A múlt héten tartották meg a színház aulájában a XIX. Civil Szervezetek Baráti Találkozóját. A hagyományhoz híven itt adták át Az év civil szervezete díjat, amelyet az idén a Szentgotthárdi Muzsikáért Alapítvány vehetett át.

Tersztyánszky Krisztina

Csörnyi Zoltánné, a rendezvény háziasszonya köszöntötte a megjelenteket, majd Kovács Márta Mária önkormányzati képviselő, a Szentgotthárdi Civil Fórum titkára osztotta meg gondolatait az érdeklődőkkel. Elmondta, hogy a civil szervezetek számos területen színesítik a város életét, és biztosította az egyesületek képviselőit arról, hogy a továbbiakban is számíthatnak a Civil Fórum és az önkormányzat segítségére is.

Nagy Krisztina, a Vas Megyei Civil Információs Centrum szakmai vezetője tájékoztatott a civileket érintő újdonságokról, majd a képviselő-testület megjelent tagjai beszéltek a városi civil élethez is kapcsolódó elképzeléseikről. Labritz Béla alpolgármestertől, valamint Kovács Márta Mária, dr. Haragh László, Dömötör Tamás és Bartakovics Andrea képviselőktől kérdezhettek is közönség soraiban ülők.

Labritz Béla átadta Az év civil szervezete díjat a Szentgotthárdi Muzsikáért Alapítvány részére példaértékű és kiemelkedő szakmai munkájuk, valamint Szentgotthárd kulturális és civil életében kifejtett tevékenységük elismeréseként. A díjat Kardos Melinda, az alapítvány leendő elnöke vette át.

Az alapítvány hatékonyan segíti a Takács Jenő Művészeti Iskola oktatómunkáját, illetve hangversenybérlettel, egyedi kon­certekkel és művészeti versenyekkel színesíti Szentgotthárd és környéke zenei életét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában