ünnepség

2019.11.04. 20:26

Ötvenöt éve alakult meg a vadásztársaság

Trófeabemutatóval és elismerések átadásával ünnepeltek az 55 éves Kemenesaljai Nimród Vadásztársaság tagjai.

VN

Kovácsné Tóth Márta evangélikus lelkész, Németh Zoltán plébános, Lőrincz János elnök és a vasi vadászkürtösök Fotó: VN/Nimród VT.

A vasi vadászkürtösök közreműködésével, 16, a területükön elejtett gímbika trófeája mellett ünnepelték 55. születésnapjukat vadászházuk udvarán a Kemenesaljai Nimród Vadásztársaság tagjai.

Kovácsné Tóth Márta evangélikus lelkész, Németh Zoltán plébános,
Lőrincz János elnök és a vasi vadászkürtösök Fotó: VN/Nimród VT.

A vendégeket, a tagokat és családtagjaikat Lőrincz János, a 8 ezer hektáron gazdálkodó társaság elnöke köszöntötte. Gagyi István, a megyei vadászkamara elnöke és Majthényi László, a megyei közgyűlés elnöke okleveleket adott át az elnöknek. A Hubertus-misén megáldották az elhunyt vadásztársak emlékhelyét, majd Lőrincz János társadalmi munkájuk elismeréseként oklevelet nyújtott át Csuka Balázs, Kovács Károly, Szalai Sándor, Pados Zoltán, Zsolnai József, Kiss Csaba, Marsai Gyula, Nagy Jenő, Jóna István tagoknak. Nagy Roland és Horváth Viktor hivatásos vadászok kiemelkedő szakmai munkájukért vehettek át elismerést. VN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában