Személyi ügyeket is tárgyalnak

2019.11.26. 18:36

Polgármesteri tanácsnok lehet Huber László

Személyi ügyeket is tárgyal csütörtöki ülésén a képviselő-testület. Polgármesteri tanácsnokként felmerült Huber László neve.

Vas Népe

Básthy Béla polgármester meg­erősítette, hogy tanácsnoki feladatot szán Huber Lászlónak. – Ő tevékenykedett leg­hosszabb ideig a képviselő-testületben: 1990-től 2019-ig rövid megszakítással képviselő és bizottsági elnök volt, tizenhárom évig polgármester. Tájékozottsága, tapasztalata megkérdőjelezhetetlen – mondta el Básthy Béla. A polgármester hozzátette: – Kőszeg céljaiért offenzíven kell dolgoznunk, sok helyen kell jelen lennünk Budapesttől Vas megyén keresztül Ausztriáig. Eddig a polgármester mellett főállású alpolgármester dolgozott, most a társadalmi megbízatású alpolgármester mellett egy tanácsnok is segítené a munkámat. Huber László tanácsnokként tud tehermentesíteni, átvehet feladatokat, a törvény pedig lehetőséget ad a pozíció létrehozására. Ez a felállás nem okoz jelentős többletterhet a városnak. Csütörtökön a képviselő-testület dönt a tanácsnoki pozíció ügyében – fogalmazott a városvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában