önkénteskedés

2019.11.12. 07:00

Segítő szervezetek mutatkoztak be az ELTE-SEK épületében

A szociális munka napja alkalmából több mint húsz segítő és kulturális szervezet közreműködésével önkéntes és szociális börzét szerveztek az ELTE Savaria Egyetemi Központban.

Gyöngyössy Péter

A diákok megtudhatták, hol önkénteskedhetnek

Fotó: Cseh Gábor

Színes kavalkád fogadta azokat, akik hétfőn délelőtt ellátogattak az ELTE SEK-re. A könyvtár előtti aulában látványos standok, szórólapok és civil aktivisták várták az érdeklődőket.

A diákok megtudhatták, hol önkénteskedhetnek
Fotó: Cseh Gábor

A Vas Megyei Civil Információs Centrum, az NMI vasi igazgatósága, a H+ Média és Kulturális Egyesület szervezte a börzét a Miniszterelnökség támogatásával. Nagy Krisztina szervezőtől megtudtuk: a cél, hogy felhívják a figyelmet a szociá­lis területen tevékenykedő szervezetekre, és a meghívott diákok tájékozódhassanak arról, hogyan kapcsolódhatnak be önkéntesként a segítő tevékenységbe.

A börzét Vass Péter Bexter Hajléktalanportrék című fotókiállítása, a Napsugár Közhasznú Egyesület műsora és kerekasztal-beszélgetés is színesítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában