Vendéglátás meglepetéssel, zenével

2019.12.12. 07:00

A szépkorúakat köszöntötték Peresznyén

Egy hangulatos délutánon több mint ötven szépkorút köszöntöttek nemrég a művelődési házban. Volt vendéglátás, játszottak a csepregi citerások, érkezett meglepetésvendég is.

VN

Hangulatos délután Fotó: VN/Peresznye Önkormányzata

Fotó: © Unger Tamás

Orbán Gyula polgármester méltatta az idősek nagy felelősségét, ami már két generációra is kihat. Megérdemlik az utánuk jövő generációk megbecsülését. A polgármester felidézte a régi emlékeket, majd Mészáros Miklós atya szívhez szóló mondatait hallhatták az egybegyűltek. Műsorral is készültek a peresznyei hetven feletti lakosoknak: bemutatkozott a Zviranjak Énekkar, az óvodások, a helyi iskolás versmondók, majd vetítés következett a régi idők idősek napi ünnepségeiből.

Hangulatos délután Fotó: VN/Peresznye Önkormányzata

Meglepetésre a Felszállott a páva televíziós műsorban szerepelt Kumánovich testvérek is megjelentek a peresznyei köszöntőn – ízelítőt adtak műsorukból a közönség örömére. A vendéglátás alatt a csepregi citerazenekar zenélt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában