A horgászat szenvedély, az élmény megosztható

2019.12.06. 17:30

A vasi szövetség elnyerte Az év honlapja minőségi díjat

Év honlapja minőségi díjat kapott a vasi horgászszövetség honlapja. A közelmúltban pályázati forrásból megújult portált eleve mobilra optima­lizálták.

Vas Népe

Varga István László, a díj alapítója, Tóth Milán, Puskás Norbert, dr. Eszes István zsűrielnök

Fotó: VN/VV

Az idén 18. alkalommal rendezték meg az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményét, Az év honlapja pályázat díjátadóját. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre összesen 183 nevezés érkezett.

A díjátadóra november 27-én az Extra Budapest színpadán került sor, Varga István László, a pályázat alapítója, valamint dr. Eszes István zsűrielnök ünnepélyes keretek között hirdették ki a 2019. év nyerteseit.

– Az idei termés rendkívül gazdag lett. Pályázóink mindegyike komolyan vette az okoseszközök elterjedését és már eleve mobilra tervezett honlapokkal startolt. Vezető nemzetközi és hazai digitális marketing szakemberek egyöntetű véleménye, hogy az első három legfontosabb marketingeszköz egyike a honlap. Ez a trend várhatóan a jövőben sem változik. A hazai specializált digitális ügynökségek és webfejlesztő csapatok előretörése már évek óta tart. Ennek eredményeképpen számos kimagasló és szakmailag igényes pályázatot díjazhatott a szakmai zsűri – mondta Varga István, a pályázat alapítója.

Varga István László, a díj alapítója, Tóth Milán, Puskás Norbert, dr. Eszes István zsűrielnök

– Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a szövetségünk által az elmúlt egy évben megújított www.vasivizeken.hu oldal az Év honlapja minőségi díjban részesült kategóriájában – mondta el az ügyvezető elnök, aki megköszönte olvasóiknak a pályázat során leadott sok közönségszavazatot és munkatársainak a rengeteg munkát. A zsűrinek a díjkiosztón elhangzott összefoglaló értékelése a következő volt: „A horgászat szenvedély, a szenvedélynél pedig elhanyagolhatatlan, hogy megosszuk a hozzánk hasonlókkal az élményeinket. A Vasi vizeken horgászportál a hasznos információk mellett segít új horgásztársakat találni, új horgászélményeket szerezni.”

Az elismerést a szövetség képviseletében Puskás Norbert ügyvezető elnök és Tóth Milán – aki a honlap tartalomszerkesztésében aktívan részt vesz – vette át.

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége tizenegy év után az elmúlt időszakban pályázati támogatással megújította online megjelenését. Az okostelefonra optimalizált szövetségi honlap a megyei horgászéletet igyekszik bemutatni és kiemelt célja a megyei horgászturisztikai lehetőségek megismertetése is. – A honlapon részletesen megismerhető a vasi horgászszövetség kezelésében lévő vízterület és annak közelében elérhető horgászbolt, egyesületet, jegy bizományosi hely, turisztikai szolgáltató.

Az új honlapon minden elérhető, ami a horgásszá váláshoz, vagy pecásként kellhet a hétköznapokban: online regisztrációs felület horgászversenyekre, horgászvizsgákra, szabálysértési bejelentő, horgászhírek, telepítések, szervezeti információk, hírlevél­rendszer, horgászati alapismeretek, tananyagok – ismertette az oldal tudnivalóit Puskás Norbert, a Vas Megyei Horgász Szövetség ügyvezető elnöke.

A megújult oldalon a hagyományos tartalmak mellett díjmentesen elérhetőek a horgászközösségi életet is erősítő újszerű funkciók, ilyen például a Gyere velem horgászni! A menüpontban a pecások közös horgásztúrákat szervezhetnek, amivel útiköltséget spórolhatnak, és egyben új horgászbarátokat is szerezhetnek!

Az új oldalon egy gyors regisztrációt követően ingyenesen lehet hirdetni a használt horgászfelszereléseket, valamint néhány fogási adat megadásával megosztani a vasi ­vizeken fogott halak fényképeit is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában