köszöntötték őket

2019.12.16. 11:30

Estig szólt a zene az idősek összejövetelein

Idén is köszöntötte a büki önkormányzat a helyi időseket, külön estebédet adtak a volt közalkalmazottaknak és köztisztviselőknek, és külön a hetven éven felülieknek.

Bakos Ágnes

Berentei Péter karácsonyi slágereket énekelt Fotó: BÁ

Hagyomány, hogy késői ebédre, zenés műsorra és beszélgetésre invitálják a már nyugdíjas közalkalmazottakat, aztán másnap a helyi hetven éven felülieket. A közalkalmazottak adventi délutánján az óvodások karácsonyi történetet vittek színre, majd a csepregi zeneiskola büki tagozatának diákjai mutatták meg tudásukat. Az idei első igazán havas téli estén amerikai és angol karácsonyi dalok is felcsendültek.

Berentei Péter karácsonyi slágereket énekelt Fotó: BÁ

Köszöntőjében dr. Németh Sándor polgármester rövid évösszegzést adott 2019-ről, kiemelte a megvalósult és tervezett fejlesztéseket. A résztvevők aztán táncdalokat és karácsonyi slágereket hallhattak Berentei Pétertől. Másnap a Pannon Cigányzenekar prímásai voltak felelősek a zenés szórakoztatásért és ugyancsak ovisok előadásának tapsolhattak a hetven éven felüliek.

Giczi Nikoletta, a büki önkormányzat humánpolitikai bizottságának elnöke az ünnepvárásról beszélt és elmondta azt is, a város mintegy 3500 fős lakosságának tíz százaléka hetven éven felüli, a 13, kilencven évesnél is idősebb bükit pedig név szerint is köszöntötte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában