Mikulás-ünnep és angyali segítség

2019.12.05. 07:00

Három állami gondozottakért rendezett programot támogat lapunk decemberben

A Vas Népe is bekapcsolódik a Vas Megyei Gyermekvédelmi Központ TEGYESZ Segíts a karácsonyi angyaloknak jótékonysági akciójába.

Merklin Tímea

Hogy szép legyen az ünnepük

Fotó: Szendi Péter

Keressük azokat a közösségeket, szervezeteket, alapítványokat, magánszemélyeket, akik vállalnak egyet-egyet a vasi állami gondozott gyermekek kívánságlistájából. Még mindig lehet jelentkeznek a [email protected] e-mail-címen, a válaszlevélben megkapják a kívánságot(például: István, 8 éves, kisvasút).

December 7-én a Family Center és a Vas Népe közös Mikulás-ünnepet rendez a Vas megyei gyermekotthonok lakóinak. A gencsi és a kőszegi gyerekek szállítását a Marcus Security segíti. December 15-én az üzletközpont parkolója mellett állítunk fel sátrat, itt adnak műsort az otthonok fiatal tehetségei, a biztonsági cég munkatársai önvédelmi bemutatókat tartanak.

Hogy szép legyen az ünnepük
Fotó: Szendi Péter

December 22-én 13 órától a Tarisznyások és Szabó Tibor Jászai-díjas színművész ad jótékonysági koncertet. Belépő nincs, de ott is lehet segíteni a gyerekeket, helyben vagy „vasi karácsony” megjegyzéssel átutalva az intézményt támogató Pro Juventute Egyesület 11747006-20170356 számú számlaszámára.

A koncertek után tartjuk az ajándékok hivatalos átadását a TEGYESZ-nek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában