Toyota Yaris a fődíj

2019.12.12. 10:00

Pénteken indul előfizetőink Mozaikkereső nyereményjátéka!

Hűséges előfizetőink számára, hálánk jeléül az idén karácsony előtt is elindítjuk Mozaikkereső nyereményjátékunkat.

Tersztyánszky Krisztina

Január 30-án lesz a sorsolás

Fotó: VN/MW

A nagyon egyszerű feladatot megoldó és a megoldást beküldő előfizetőink között országosan összesen 19 darab egymillió forint értékű Edenred kártyát, 19 darab laptopot, 19 konyhai robotgépet, 19 robotporszívót és 19 wellnesspihenést sorsolunk ki, hogy mind a 19 lapunk elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel induljanak a nyereményekért! A fődíj pedig három Toyota Yaris személygépkocsi, amelyek egyikét akár Ön is megnyerheti! A nyereményjátékkal azoknak az olvasóinknak szeretnénk köszönetet mondani, akik nap, mint nap lapunkkal kezdik a reggelt. Amennyiben rendelkezik érvényes előfizetéssel 2019. december és 2020. január hónapban, akkor ne habozzon, játsszon Ön is és nyerje meg a nyeremények egyikét!

A játék menete nagyon egyszerű. Holnap, a december 13-án, pénteken megjelenő TV Műsor magazinunkban találják meg azt a játékszelvényt, amelyre ettől a naptól kezdve 11 napon keresztül megjelenő mozaikdarabokat kell felragasztani, majd a szelvényt beküldeni a megadott címre és megnyerni vele az értékes nyeremények egyikét! A 11 mozaik közül egy darab JOKER lesz, amely bármelyik mozaikdarabot helyettesítheti, amennyiben valamelyik olvasónk lemaradna az egyik darabról. Ez a JOKER mozaikdarab december 27-én jelenik meg.

Január 30-án lesz a sorsolás
Fotó: VN/MW

A játék pontos menete tehát: a pénteki, december 13-i TV Műsor magazinban jelenik meg a játékszelvény. December 13-tól mindennap található lesz a Vas Népében egy mozaikdarab, amelyeket ki kell vágni és ennek a játékszelvénynek a megfelelő helyére felragasztani. Az utolsó megjelenő darab JOKER lesz, amellyel bármelyik mozaikdarab pótolható. A játékszelvényt a felragasztott mozaikdarabokkal a szelvényen feltüntetett címre kell beküldeni, 2020. január 15-ig. A borítékra kérjük írják rá: Mozaikkereső!

A játékban kizárólag előfizetőink vehetnek részt, tehát 2019. december és 2020. január hónapban is érvényes előfizetéssel kell rendelkeznie annak, aki meg szeretné nyerni az ajándékok egyikét. A napilaponkénti nyereményeket 2020. január 29-én 10 órakor, az összevont fődíjakat pedig 2020. január 30-án 10 órakor sorsoljuk ki közjegyző jelenlétében.

A három darab Toyota Yaris személygépkocsi összevontan, a 19 napilapunk játékosai között talál gazdára. A további értékes nyeremények, tehát az egymillió forint értékű Edenred kártya, a laptop, a konyhai robotgép, a robotporszívó és a wellnesspihenés közül pedig minden egyes napilap előfizetőinek köréből egyet-egyet hazavihetnek szerencsés nyerteseink.

A részletes játékszabály a www.mozaikkereso.hu oldalon olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában