Életműdíj Sütő Károlynak

2019.12.19. 19:13

Szabó Zoltán társadalmi megbízású alpolgármester lett

A képviselő-testület idei utolsó ülésén megválasztották a város társadalmi megbízatású alpolgármesterét és magas elismerést kapott Sárvár nyugállományba vonuló aljegyzője.

Pajor András

Az önkormányzat Sütő Károly, a Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal aljegyzője részére a közszolgálatban végzett több mint négy évtizedes tartósan kimagasló színvonalú szakmai tevékenysége, a város és a közösség ügyét szolgáló, közmegbecsülésre méltó és példaértékű munkássága elismeréseként Sárvár Város Önkormányzatának Életmű Díját adományozta. Kondora István polgármester szerint Sütő Károly a hivatalnok ideáltípusa: precíz, empatikus, jó kolléga, szakmailag felkészült, példaértékű hivatástudattal látta el feladatait. Sütő Károly azzal köszönte meg az elismerést: munkatársai nélkül nem végezhette volna el sikerrel a feladatait. A képviselők rendeletet alkottak az önkormányzat 2020. évi átmeneti gazdálkodásáról, megállapították az önkormányzat jövő évi munka- és belső ellenőrzési tervét. Felülvizsgálták Sárvár környezetvédelmi programját. A polgármester javaslatára társadalmi megbízatású alpolgármesterré választották 10 igen szavazattal és 3 tartózkodással Szabó Zoltánt, a Sárvári Mentőállomás vezetőjét, aki az előző ciklusban egyéni önkormányzati képviselő volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában