Pályázat

2019.12.13. 20:21

Szombathelyen adták át a családbarát elismeréseket

Idén második alkalommal hirdette meg a Vas Megyei Közgyűlés által alapított Vas Megye Családbarát Munkahelye Díjak, valamint a Vas Megye Családbarát Munkahelyi Vezetője Díj pályázatot. Pénteken hirdették ki a címek idei viselőit.

Nemes Judit

Fotó: Unger Tamás

Az eseményen Majthényi László, a megyei közgyűlés elnöke hangsúlyozta a családbarát munkahelyek és munkahelyi intézkedések jelentőségét. A Vas Megye Családbarát Munkahelye Díjat (100 fő foglalkoztatott feletti kategóriában) a Szombathelyi Erdészeti Zrt.-nek; (100 fő foglalkoztatott alatti kategóriában) a RITMO Gépjárművezető-Képző Kft.-nek ítélték meg.

 

A Vas Megye Családbarát Munkahelyi Vezetője Díjjal Kiss Katalint, a MAM-Hungária Kft. ügyvezető igazgatóját ismerték el. A Vas Megyei Közgyűlés Különdíjban részesítette a Szombathelyi Kőrösi Csoma Sándor Utcai Óvodát és a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő Kft.-t. Elismerést kapott a Gotthárd-Therm Kft. és vezetője, a Szentgotthárd és Térsége Turisztikai Egyesület és elnöke, az I-KON Gazdasági Iroda Kft. és főkönyvelője, Csepreg Város Területi Gondozási Központja és vezetője, a Pannon Gazdasági Hálózat Egyesület, az E-Tudás Kft., valamint a Praktiker Kft.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia a Szent Erzsébet-rózsája díjat 20. alkalommal adta át. A kitüntetésre javasoltak közül idén dr. Székely János megyés püspök ajánlása alapján Erős Klára, a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász önkéntese kapta az elismerést a Megyeháza dísztermében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában