advent

2019.12.20. 07:00

Verssel, tánccal a Mindenki karácsonyán Toronyban

Délután, a korai szürkületben lobbant fel az adventi koszorún a negyedik gyertya lángja a művelődési ház előtti téren. Utána a Mindenki karácsonya rendezvényére várta az önkormányzat a helyieket. 

Tóth Kata

Igazi ünnepi hangulatot teremtettek Fotó: Cseh Gábor

– Ha házamat fenyőágakkal, gyertyákkal, égőkkel és csilingelő harangocskákkal díszítem fel, de a családom felé nincs bennem szeretet, nem vagyok egyéb, mint díszlettervező – Pál apostol Szeretethimnuszát idézte a gyertyagyújtáson dr. Perger Gyula atya, a Toronyi Aranypatak Asszonykórus énekelt. A sportcsarnokban program és finomságok várták az egybegyűlteket.

Fazekas Gábor alpolgármester verssel, Rédling Szabolcs énekével és gitárjátékával, a Gazdag Gyula Általános Iskola énekkara és hangszeres növendékei szép produkciójukkal varázsoltak ünnepet. Szenkovits Péter tanítványai verset mondtak, fellépett a művelődési ház gyermek néptánccsoportja és Horváth Szabina előadóművész.

Igazi ünnepi hangulatot teremtettek Fotó: Cseh Gábor

 

Kovács György polgármester is köszöntötte a csarnokot megtöltő toronyiakat, akiket teával, forralt borral, kaláccsal és bejglivel vendégelt meg az önkormányzat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában