Új nyomvonal

2020.01.10. 17:50

Gyorsforgalmi kapcsolat létesülhet Szombathely és Kőszeg között

Új nyomvonalon 14 kilométeren 2x2 sávos, valamint 4,7 kilométeren 2x1 sávos út kerül kialakításra a fejlesztés keretében- <a href="https://magyarepitok.hu/utepites/2020/01/gyorsforgalmi-kapcsolatot-kap-az-orszag-egyik-legszebb-kisvarosa" target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">írja a magyarepitok.hu</a>

vaol.hu

Hamarosan gyorsforgalmi összeköttetés létesül Kőszeg és Szombathely közöttFORRÁS: MTI/KOMKA PÉTER

Új gyorsforgalmi kapcsolat létesülhet Szombathely és Kőszeg között 18,7 kilométer hosszon, a közbeszerzési adatok alapján a fejlesztéshez jelenleg a keresik a tervezőt. A Nemzeti Infrastruktúra Zrt. (NIF) beruházásában az új nyomvonal csatlakozik majd Szombathely északi elkerülőjéhez.

Hamarosan gyorsforgalmi összeköttetés létesül Kőszeg és Szombathely közöttFORRÁS: MTI/KOMKA PÉTER

A Kőszeg-Centrum csomópont és a Söptei úti csomópont között 2x2 sávos, új nyomvonalú egybefüggően 14 kilométer hosszú szakasz épül meg. 4,7 kilométer hosszan 2x1 sávos, új nyomvonalú szakasz épül meg Kőszeg-Centrum csomópont és Kőszeg északi csomópontja között.

Kiemelt képünk illsztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában