balesetek keddje

2020.01.28. 14:01

Rosszul lett a sofőr, oszlopot és kerítést döntött az autóval Egyházashollósnál (frissítés)

Egy fa távközlési oszlop is károsodott a balesetben.

vaol.hu

20200128 Baleset, rosszul lett vezetés közben egy sofőr, oszlopot és kerítést döntött az autóval Egyházashollós Horváth Balázs, HB, Vas Népe

Fotó: Horváth Balázs

15.00

Kedd délután egy Renault haladt a 8-as főúton Körmend felől Vasvár irányába, amikor a sofőr Egyházashollósnál valószínűleg rosszul lett, ezért fékezés nélkül hajtott le a település határában az útról, majd kidöntött egy telefonpóznát, és egy kerítésbe csapódva állt meg.

Fotó: Horváth Balázs

A sofőr meg is sérült a balesetben, szerencsére gyorsan a segítségére siettek, már a mentők kiérkezése előtt megkezdték a szakszerű elsősegélynyújtást, amit a mentők folytattak, majd az ötvenes éveiben járó férfit kórházba szállították. A 8-as út forgalmát egy időre le is kellett állítani a mentés és a helyszínelés idejére.

Fotó: Horváth Balázs
Fotó: Horváth Balázs

14.00

Kidöntötte egy lakóház kerítését, majd félig az árokban, félig a járdán állt meg egy gépkocsi Egyházashollóson, a Kossuth úton. A baleset következtében egy fa távközlési oszlop is kidőlt. A körmendi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, valamint a szolgáltató szakembereinek értesítését kérték. A helyszínre a mentők is kiérkeztek- írja az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában