nyeremények

2020.01.30. 09:50

Kisorsoltuk a mozaikkereső játék Vas megyei nyerteseit

Lapcsoportunk 2019. karácsonya előtt újra meghirdette a mozaikkereső játékot. A beküldők között tegnap sorsoltuk ki a napilaponkénti nyerteseket.

Tersztyánszky Krisztina

Több mint 100 ezer olvasónk küldte vissza a mozaikokat játékunkban. Tegnap Veszprémben tartottuk a sorsolást: Vas megyéből is öten nyertek

Fotó: MW

Emlékeztetőül: december 13-tól minden nap található volt a Vas Népében egy mozaikdarab, amelyeket egy előzetesen közzétett játékszelvényre kellett felragasztani a megfelelő helyre. Az utolsó, JOKER darabbal bármelyik mozaikdarabot pótolhatta, akinek valamelyik lapszámja valamiért elkeveredett. A játékszelvényt a felragasztott mozaikdarabokkal 2020. január 15-ig kellett beküldeni szerkesztőségünkbe. Hangsúlyoztuk: a játékban kizárólag hűséges előfizetőink vehetnek részt, tehát 2019. december és 2020. január hónapban is érvényes előfizetéssel kell rendelkeznie annak, aki meg szeretné nyerni valamely ajándék egyikét. Kollegáink ezt a sorsolás kapcsán ellenőrizték, és ha esetleg mégis olyan játékos lett volna a szerencsés, aki nem volt előfizetőnk, pótnyertes lépett a helyébe.

A játék iránt minden korábbinál nagyobb volt az érdeklődés. A 19 megyei lap szerkesztőségébe összesen 103 ezer 725 szelvény érkezett be! Közülük a Vas megyeiek aktivitását csak Győr-Moson-Sopron megye előzte meg, 12.206-an adták postára a személyes adataikkal kitöltött mozaikképet.

Több mint 100 ezer olvasónk küldte vissza a mozaikokat játékunkban. Tegnap Veszprémben tartottuk a sorsolást: Vas megyéből is öten nyertek
Fotó: MW

 

Ahogy azt előre is jeleztük, a tegnapi napon, január 29-én Veszprémben közjegyző és a Szerencsejáték Felügyelet kollégáinak ellenőrzése mellett munkatársaink kisorsolták a megyei nyerteseket.

Íme a lista: A Vas Népe előfizető közül az 1.000.000 forint értékű Edenred kártyát Szájer Ferenc olvasónk nyerte, aki Viszákon, a Fő utca 12. szám alatt lakik. A laptop szerencsés tulajdonosa a vönöcki Csiszár Imréné lett, a Táncsics Mihály utca 49-ből. A robotporszívót Csihar Gyula viheti majd haza Hosszúperesztegre, a Rákóczi utca 34. szám alá. A wellness pihenésnek Takács Lajos Csepreg, Zrínyi utca 6. szám alatt lakó olvasónk örülhet. Végül, de nem utolsósorban a robotgép Vágner Lilla Csákánydoroszló, Várkert utca 33. szám alatt lakó olvasónk háztartását gazdagítja majd. Valamennyiüknek szívből gratulálunk! A szerencsés nyerteseket telefonon értesíteni fogjuk, nyereményeiket egy későbbi időpontban személyesen tudják majd átvenni szerkesztőségünkben.

Azoknak sem kell elcsüggedniük, akik ezúttal nem kerültek a szerencsés nyertesek közé, ugyanis ma vár még ránk egy sorsolás: még gazdára talál a három darab Toyota Yaris személygépkocsi, amelynek nyertesei az összes beküldő közül kerülnek majd ki. Ehhez az újabb sorsoláshoz is sok szerencsét kívánunk!

Köszönjük hűséges előfizetőinknek, hogy velünk játszottak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában